Ahoj,
každý rok v den obnovení, i když je automatické obnovení povoleno, mi Flynumber přestane fungovat.
Každý rok vám píšu a vy to do jednoho dne vyřešíte.
Tentokrát už je to týden a stále nemám žádné řešení.
Nedostávám SMS, nedostávám hovory a od podpory jen slyším, že má problém SIP poskytovatel nebo Zoiper, přestože se nic nezměnilo! Jediné, co se změnilo, je obnovení tady.
-
Můžu prosím dostat profesionálnější a rychlejší podporu? Je to už týden! Je to můj firemní telefon, už týden kvůli tomu používám jiný telefon.
-
Můžeme se vyhnout tomuto problému s obnovením každý rok?
-
Pokud bude tento problém přetrvávat i další den bez pomoci, můžu dostat refundaci?
Díky,
velmi unavený já.
Ahoj @Erez_Peretz
Upřímně mě mrzí, že k tomu došlo. Aktualizovali jsme tiket ohledně funkčnosti telefonních hovorů – otestovali jsme to s jiným SIP přesměrováním…
Nastavte „host“ na iptel.org a „user/extension“ na music, abyste mohli rychle začít a otestovat FlyNumber. Když na číslo zavoláte, uslyšíte hudbu.
…co se týče SMS, našli jsme problém. Zdá se, že v určitém okamžiku nebyly SMS v nastavení účtu povoleny a když se to později aktualizovalo (předpokládám, že jste to v jednu chvíli změnil), systém to plně nezaregistroval.
Postaral jsem se o to za vás, SMS znovu odeslal a v logách našeho mail serveru ověřil, že e‑mail se SMS/textem byl odeslán.
Co se týče toho, že sip2sip.info nefunguje, používáte Zoiper?
Běží aplikace a vidíte na číselníku „Registered“?
Sip2sip funguje v pořádku, tam se nic nezměnilo.
Používám Zoiper a je zaregistrovaný.
V poslední době jsem ve svém účtu nic neaktualizoval.
Ahoj znovu, @Erez_Peretz
Můžeš prosím zkusit zavolat na FlyNumber z jiného telefonu?
Díky a dej mi vědět, jestli to funguje.
Ahoj,
mám stejný výsledek.
Bylo mi potěšením s vámi mluvit, @Erez_Peretz, a pokud to bude přetrvávat, dejte mi vědět – možná budete chtít zvážit aplikaci Groundwire (jednorázově placená aplikace), jinak by to mělo být v pořádku.