tikiuosi, kad galite man padėti. Galbūt šiuo būdu pavyks ką nors pasiekti, nes esu šiek tiek desperatiška (-as), kaip sukonfigūruoti savo numerį, kad pagaliau galėčiau juo naudotis.
Atsisiunčiau Zoiper, įvedžiau informaciją, kurią gavau iš jūsų: domeną, naudotojo vardą ir slaptažodį.
Tačiau tai neveikia. Rodo, kad registruojama, bet „Registration Status“: No. Ir nieko nevyksta.
Man nesvarbu, koks SIP klientas naudojamas. Galiu atsisiųsti kitą. Man tiesiog reikia, kad numeris greitai veiktų.
Kokių nors idėjų? Man jau visiškai baigiasi būdai, kaip susisiekti su kuo nors iš Flynumber. Po dviejų el. laiškų, skambučio, užklausos ir šio klausimo čia aš nebežinau, kaip jus pasiekti. Būčiau be galo dėkingas, jei galėtumėte su manimi susisiekti.
Labai atsiprašome už vėlavimą – pastarosiomis savaitėmis atlikome didelius svetainės atnaujinimus. Dėl to kilo tam tikrų problemų su sąskaitomis, bet dabar viską sutvarkėme. Taip pat tikimės pridėti puikių naujų funkcijų, įskaitant SMS. Visų pirma mums reikėjo šio infrastruktūros atnaujinimo – dar kartą labai atsiprašome už bet kokius nepatogumus.