Mám problémy s přihlášením do FlyNumber a když se mi přihlášení podaří, nemohu získat přístup k panelu PBXww.
V Microsoft Edge mohu zadat své uživatelské jméno a heslo. Když kliknu na tlačítko Log In, jsem vrácen zpět na přihlašovací stránku a mám znovu zadat své uživatelské jméno a heslo.
V Chrome mohu zadat své uživatelské jméno a heslo. Když kliknu na tlačítko Log In, dostanu se na hlavní stránku zobrazující souhrn mého profilu a základních nastavení s uživatelským menu na pravé straně stránky.
V uživatelském menu mě mnoho odkazů – včetně PBXww Panel – vrací zpět na tlačítko Log Out (jako kdybych klikl na My Account, když jsem přihlášený).
Některé odkazy v uživatelském menu jsou aktivní – mimo jiné ITSP List, PTSN Rates, Add FlyNumber – ale všechny tyto stránky také uvádějí „Please login first“.
Prosím, sdělte, jak a kdy tento problém vyřešíte. Lidé na mně závisejí, abych aktualizoval náš FlyNumber PBXww pro událost, která začíná za 48 hodin.
Vymazání cookies/cache v Microsoft Edge nemělo žádný efekt.
V Chrome se po vymazání cookies/cache sice dostanu přes tlačítko ke spuštění panelu PBXww, ale Chrome hlásí, že Flash Player není nainstalován (a to i po opakovaných pokusech jej nainstalovat, včetně zavření/znovuspuštění Chrome).
V Opeře se dostanu do panelu PBXww a vidím blokové prvky, ale pravých 15 % bloků chybí – jak jsem hlásil PŘED DVĚMA LETY, kdy vaším řešením bylo, abych používal Microsoft Edge. (Viz výše – Microsoft Edge mi nyní neumožňuje se přihlásit.) Ačkoli mohu vytvářet nové bloky a konfigurovat je, nemohu znovu konfigurovat existující bloky, protože příslušná tlačítka nejsou zobrazena.
Ve Firefoxu mám stejný problém jako v Opeře.
Jsem velmi zklamaný, že jste dosud nevyřešili vážný problém, na který jsem vás upozornil před dvěma lety.
Jsem frustrovaný, že zřejmě nejste schopni vidět stejný typ problému, jaký vidím já. Rád bych si s vámi popovídal přes Skype nebo Google Hangouts a sdílel s vámi obrazovku, abyste mohli vidět to, co vidím já.
Prosím, poraďte ohledně případných dalších prohlížečů, které by mohly vaše systémy zobrazovat jinak.
Čas je zásadní – moje akce začíná za 24 hodin a potřebuji podle toho nakonfigurovat systém pro volání.
Díky za nové rady. Teď v Chromu, poté co povolím Flash, se sice dostanu k panelu PBXww, ale blokům se stále usekávají jejich konce.
Mohu vytvářet nové bloky (tlačítko pro konfiguraci [ikona ozubeného kola] se zobrazuje, dokud není blok nakonfigurován), ale nemohu znovu konfigurovat existující bloky. Také se nemohu dostat k nejpravějšímu z tlačítek uvnitř bloku, která se objevují na spodním okraji bloku.
Protože alespoň mohu vytvářet nové bloky a jednou je nakonfigurovat, podařilo se mi splnit okamžitou potřebu pro mou akci, která začala dnes (v pátek), a vypadá to, že to bude fungovat po celý víkend.
Těším se na slíbené aktualizace, abych mohl tuto službu využívat v plném rozsahu.