Ahoj zákaznický servise,
panel PBX stále běží na Flashi. Od prosince 2020 neexistuje žádný prohlížeč, který by Flash podporoval.
Před 2 dny jsem zadal tiket na podporu a zatím nikdo neodpověděl. Můžete ten problém konečně vyřešit?
Přístup k PBX nutně potřebuji.
Díky.
Ahoj
Je to vyřízené a tvůj účet má přístup. Dej nám prosím vědět, pokud na něco narazíš.
Čelím stejnému problému. Jak mohu získat přístup k HTML?
Ahoj @StefanH
Zkusili jsme najít tvůj účet podle e‑mailu z fóra, ale nenašli jsme ho.
Prosím, pošli e‑mail / otevři ticket s žádostí o nový systém a my tě co nejdříve přidáme.
Ahoj, mám stejný problém, pbx-panel už nefunguje, protože v prohlížeči není podpora pro Flash.
S pozdravem
Ahoj @stek
Bylo to povoleno na obou tvých číslech
Také potřebuji, aby byla povolena podpora HTML5. Nemohu používat PBX panel, nemám podporu Flash.
Děkuji.
Ahoj @tylerprivel
Nastavili jsme vám nový telefonní systém
Mějte na paměti, že vaše lucemburské virtuální číslo ještě není aktivní, měli bychom ho zprovoznit každou chvíli
Mezitím si můžete nový telefonní systém nakonfigurovat
Děkujeme a podle toho aktualizujeme váš účet
Ahoj, také se nemohu dostat do telefonního systému pomocí HTML5. Mohl bys mě také nastavit?
Děkuji.
Ahoj
Ano, vidíme váš účet, vidíme, že se snažíte přenést číslo k nám – budeme potřebovat nejnovější fakturu k tomuto číslu.
Jakmile bude na účtu aktivní číslo, můžeme zapnout telefonní systém.
Váš ticket byl také aktualizován.
Pokud potřebujete podporu Flashe, prohlížeč Pale Moon má podporu Flashe zabudovanou. Byl to nejméně bolestivý způsob, jakým jsem znovu získal přístup.
Děkujeme za příspěvek a podívejte se prosím také na tento příspěvek
Naše systémy ukazují, že někteří uživatelé mají stále svá telefonní čísla nastavená na starou verzi V1 telefonního systému – telefonní hovory nebudou fungovat.
Pokud jste tak ještě neučinili, přepněte prosím na nový telefonní systém.