Gerai, aš vis dar laukiu.
Prašau kuo greičiau pranešti, kai numeris bus prieinamas.
Ačiū.
Gerai, aš vis dar laukiu.
Prašau kuo greičiau pranešti, kai numeris bus prieinamas.
Ačiū.
Ar yra naujienų dėl naujojo numerio?
Atsiprašome už vėlavimą dėl to, ir taip, jūsų naujasis numeris jau aktyvus (beje, labai gražus numeris).
Ačiū ir praneškite, jei ko nors prireiktų.
Sveiki, ačiū už atsakymą.
Tačiau naujasis numeris nėra mobiliojo ryšio numeris Brazilijoje. Mobiliojo ryšio numeriai turi turėti 9 po miesto kodo, kaip ir ankstesnis neveikęs numeris.
Noriu turėti mobiliojo ryšio numerį, kaip ir anksčiau įsigijau. Ar galite suteikti man mobiliojo ryšio numerį?
Taip pat galiojimo data jau greitai baigsis, o aš negalėjau naudotis paslauga ir ji neapėmė nemokamo mėnesio, kuris man buvo suteiktas dėl visų šių problemų.
Sveiki,
Naujas suteiktas numeris nėra iš mano įsigytos srities.
Jie yra iš skirtingų vietovių. Naujo numerio vietovės kodas yra 21. Aš norėjau numerio su vietovės kodu 31.
ar kokių naujienų dėl naujojo numerio?
Tiesiog pažymiu tai tuo atveju, jei kas nors seka – numeris buvo pakeistas.
Sveiki, numeris vis dar neveikia.
Niekas negali man paskambinti!
Į mane bandė skambinti šie numeriai:
(Tim) 31973562519
(Tim) 31994215130 → Šis net įrašė trumpą vaizdo įrašą. Paspaudus „skambinti“, skambutis iškart nutrūksta.
Kas vyksta?
Mes tuo rūpinamės ir aiškinamės, kas vyksta, ir kuo greičiau pateiksime naujausią informaciją.
Prašau pranešti, nes man reikia, kad numeris kuo greičiau veiktų. Tai svarbu.
Ar yra naujienų, kodėl šis numeris neveikia?
Ar yra naujienų, kodėl negaliu priimti skambučių?
Atsiprašau už vėlavimą, vežėjas tai tikrina.
Netrukus pateiksime naujienas.
Sveiki dar kartą
Gavome naujieną, kad „Oi“ atliko maršruto keitimus.
Ar būtų galima patikrinti probleminį numerį naudojant „Oi“ tinklą ir pasidalyti su mumis savo išvadomis?
Labai vertiname jūsų bendradarbiavimą.
Sveiki,
taip, man pavyko gauti skambutį iš numerio Brazilijoje.
Skambučio kokybė buvo puiki.
Paprašysiu daugiau žmonių pabandyti man paskambinti ir pranešiu, jei susidursiu su kokiomis nors problemomis.
Taip pat ar galėtumėte pataisyti mano numerio galiojimo datą? Jis netrukus baigs galioti, o aš net neturėjau progos juo pasinaudoti. Kaip anksčiau aptarėme, dėl kilusių problemų turėjote suteikti man nemokamą laiką papildomai prie to, už kurį jau sumokėjau.
Ačiū.
Labai džiaugiuosi tai girdėdamas
Į paskyrą buvo pridėtas dar vienas mėnuo kredito
Ačiū ir kreipkitės, jei ko nors prireiktų
Sveiki, nematau, kad mėnuo būtų pridėtas prie mano paskyros.
Mėnuo nebuvo pridėtas prie mano paskyros. Aš sumokėjau už 1 mėnesį ir jūs turėjote pridėti +1 mėnesį.
Taigi galiojimas turėtų baigtis balandį, o ne kovą.
Prašau praneškite man.
Brenno