turiu keletą išankstinių pardavimų klausimų, kuriuos norėčiau pasiaiškinti.
1 klausimas. Suprantu, kad bendra skambučio patirtis tarp skambinančiojo ir gavėjo tam tikru mastu priklauso nuo delsos (latency). (Suprantu, kad tai jau atskira tema, susijusi su artumu ir POP lokacijomis.) Esu įsikūręs Singapūre ir 99 % mano skambintojų skambins iš Singapūro, taigi ar Flynumber turi vietinę infrastruktūrą, kad bendra skambučių patirtis būtų gera?
2 klausimas. Štai mano naudojimo scenarijus:
i. Man reikia vietinio (Singapūro +65-3) numerio, kad gaučiau įeinančius skambučius.
ii. Man visiškai tinka gauti įeinančius skambučius savo „Android“ išmaniajame telefone, naudojant „Softphone“ programinę įrangą, tokią kaip „Zoiper“ ir „Groundwire“.
iii. Man reikia galimybės nustatyti:
a. įrašytą balso pasveikinimą, kuris pasveikintų skambintojus, kai į skambučius neatsakoma, tarkime, po 3 skambučių signalų;
b. balso paštą, kuris leistų skambintojams palikti balso žinutes po to, kai jie išklauso mano įrašytą balso pasveikinimą.
Kuris produktas labiausiai tiktų atsižvelgiant į mano naudojimo scenarijų?
Ar pakaktų įsigyti Virtual Phone (virtualaus telefono) numerį?
Kur saugomi balso paštai ir kaip juos atsiimti?
Dar kartą ačiū, kad leidžiate man užduoti naujoko klausimus.
Jon
Ačiū, kad parašėte, ir mielai atsakysiu į jūsų klausimus
Taip, pats Singapūro numeris užtikrins aukštos kokybės skambučius. Daugelis mūsų klientų vykdo verslą SG ir labai retai girdime apie kokybės problemas iš ten. Tačiau, kaip ir minėjote, svarbu turėti stabilų interneto ryšį
Reikėtų naudoti mūsų telefono sistemą ir taip, tai lengvai įgyvendinama. Čia jums reikalingas skambučių „eilės“ (queue) modulis.
Žinoma, tam naudotumėte „voicemail“ modulį
Singapūro telefono numeris su mūsų debesų telefono sistema (pasirinkite PBX kaip nukreipimo parinktį registruodamiesi)
Mes taip pat turime verslą Singapūre ir naudojame FlyNumber Singapūro virtualų numerį.
Pastebėjau, kad delsos trukmė yra gana didelė. Nuo momento, kai skambintojas ką nors pasako, iki tol, kol tai išgirstame per Groundwire, praeina maždaug 2 sekundės.
Prašome įdiegti vietinį serverį Singapūre, nes tai yra svarbus centras Pietryčių Azijos rinkai.
Ar jūsų interneto greitis per visus šiuos bandymus buvo toks pats?
Galbūt pakeiskite kodekų eiliškumą Groundwire programėlėje. G711 Ulaw turėtų veikti gerai net naudojant mobiliųjų duomenų ryšį. Taip pat pabandykite pakeisti transportą iš UDP į TCP arba atvirkščiai.