Scénář použití pro nováčky

Dobrý den,

mám několik předprodejních dotazů, které potřebují upřesnit.

Otázka 1: Chápu, že celková kvalita hovoru mezi volajícím a příjemcem do určité míry závisí na latenci (což je, jak chápu, samostatné téma související s blízkostí a umístěním POP uzlů). Sídlím v Singapuru a 99 % mých volajících bude volat ze Singapuru, takže má Flynumber lokální přítomnost tak, aby byla celková kvalita hovoru dobrá?

Otázka 2: Zde je můj scénář použití:
i. Potřebuji místní (Singapore +65-3) číslo pro příjem příchozích hovorů.
ii. Naprosto mi vyhovuje přijímat příchozí hovory na mém telefonu s Androidem pomocí softphone aplikací jako Zoiper a Groundwire.
iii. Potřebuji možnost nastavit:
a. nahraný hlasový pozdrav, který přivítá volající, pokud hovor zůstane nezodpovězený, řekněme po 3 zazvoněních.
b. hlasovou schránku, která volajícím umožní zanechat hlasovou zprávu po poslechu mého nahraného hlasového pozdravu.
Který produkt je pro mě s ohledem na můj scénář použití nejvhodnější?
Bude stačit zakoupení Virtual Phone number (virtuálního telefonního čísla)?
Kde jsou hlasové zprávy uloženy a jak je mohu získat?

Ještě jednou děkuji, že mi umožňujete pokládat takové „nováčkovské“ dotazy.
Jon

1 Líbí se

Ahoj @jonleong

Díky za příspěvek, rád zodpovím tvoje otázky

Ano, samotné singapurské číslo bude poskytovat hovory ve vysoké kvalitě. Mnoho našich zákazníků podniká v SG a jen zřídka jsme slyšeli o jakýchkoli problémech s kvalitou hovorů odtamtud. Jak ale zmiňuješ, je potřeba mít stabilní připojení k internetu.

Budeš chtít použít náš telefonní systém a ano, tohle je snadno proveditelné. Modul „queue“ (fronta hovorů) je to, co tady potřebuješ.

Jistě, tady bys použil modul „voicemail“.

Singapurské telefonní číslo s naším cloudovým telefonním systémem (při registraci zvol jako možnost přesměrování PBX při registraci).

To budeš potřebovat minimálně, ano. Můžeš se vyhnout používání našeho telefonního systému a zkusit něco jako SIP2SIP pro příjem hovorů – více informací v tomto příspěvku.

Neukládají se, ale jsou ti rovnou zasílány e‑mailem.

Rádo se stalo, dej vědět, pokud budeš mít další otázky nebo připomínky.

Také máme firmu v Singapuru a máme singapurské virtuální číslo FlyNumber.

Všiml jsem si jedné věci – latence je poměrně vysoká. Od chvíle, kdy volající něco řekne, do okamžiku, kdy to uslyšíme v aplikaci Groundwire, uplynou asi 2 sekundy.

Prosím, zřiďte lokální server v Singapuru, protože jde o důležitý uzel pro trh jihovýchodní Asie.

Ahoj @ptrinh

Je rychlost vašeho internetu během těchto pokusů stejná?

Možná zkuste změnit pořadí kodeků v aplikaci Groundwire. G711 Ulaw by měl fungovat dobře, i na mobilních datech. Také zkuste přepnout transport z UDP na TCP nebo naopak.

Opravdu si vážím zpětné vazby, Phile – beru na vědomí.

Rychlost internetu v Singapuru je špičková. Ping na 1.1.1.1 z mého wifi připojení je stabilně 3 ms.

Používám GroundWire k uskutečňování/přijímání hovorů a už používá jako výchozí zvukový kodek G.711 u-law.

Díky za rychlou odpověď, podívám se, jaké technické informace dokážu o SG zjistit, a co nejdříve dám vědět.

Ahoj znovu…

Dělo se to u příchozích nebo odchozích? (Nebo u obojího?)

Díky

Děje se to v obou směrech.

Děkuji za aktualizaci a mohl byste, prosím, provést zkušební hovor se svým singapurským číslem?

Dejte mi prosím vědět telefonní číslo, na které jste volal, nebo které volalo na FlyNumber.

Také uveďte operátora výše uvedeného čísla a datum a čas v GMT.

Těším se na vaši odpověď (můžete mi tyto informace poslat soukromou zprávou).

Zde je záznam pro vaši referenci: Dropbox

Od: 6591876189
Komu: 6531591188
Časové razítko: 2022-01-25 15-51-42.969

Omlouvám se za zpoždění, brzy poskytnu aktualizaci.

Pro případ, že někdo narazí na tento příspěvek…

Pokud máte problémy s kvalitou, dejte nám vědět. Můžeme po dobu 24–48 hodin sledovat připojení, abychom zjistili, co s tím můžeme udělat.