mám několik předprodejních dotazů, které potřebují upřesnit.
Otázka 1: Chápu, že celková kvalita hovoru mezi volajícím a příjemcem do určité míry závisí na latenci (což je, jak chápu, samostatné téma související s blízkostí a umístěním POP uzlů). Sídlím v Singapuru a 99 % mých volajících bude volat ze Singapuru, takže má Flynumber lokální přítomnost tak, aby byla celková kvalita hovoru dobrá?
Otázka 2: Zde je můj scénář použití:
i. Potřebuji místní (Singapore +65-3) číslo pro příjem příchozích hovorů.
ii. Naprosto mi vyhovuje přijímat příchozí hovory na mém telefonu s Androidem pomocí softphone aplikací jako Zoiper a Groundwire.
iii. Potřebuji možnost nastavit:
a. nahraný hlasový pozdrav, který přivítá volající, pokud hovor zůstane nezodpovězený, řekněme po 3 zazvoněních.
b. hlasovou schránku, která volajícím umožní zanechat hlasovou zprávu po poslechu mého nahraného hlasového pozdravu.
Který produkt je pro mě s ohledem na můj scénář použití nejvhodnější?
Bude stačit zakoupení Virtual Phone number (virtuálního telefonního čísla)?
Kde jsou hlasové zprávy uloženy a jak je mohu získat?
Ještě jednou děkuji, že mi umožňujete pokládat takové „nováčkovské“ dotazy.
Jon
Ano, samotné singapurské číslo bude poskytovat hovory ve vysoké kvalitě. Mnoho našich zákazníků podniká v SG a jen zřídka jsme slyšeli o jakýchkoli problémech s kvalitou hovorů odtamtud. Jak ale zmiňuješ, je potřeba mít stabilní připojení k internetu.
Budeš chtít použít náš telefonní systém a ano, tohle je snadno proveditelné. Modul „queue“ (fronta hovorů) je to, co tady potřebuješ.
Jistě, tady bys použil modul „voicemail“.
Singapurské telefonní číslo s naším cloudovým telefonním systémem (při registraci zvol jako možnost přesměrování PBX při registraci).
Také máme firmu v Singapuru a máme singapurské virtuální číslo FlyNumber.
Všiml jsem si jedné věci – latence je poměrně vysoká. Od chvíle, kdy volající něco řekne, do okamžiku, kdy to uslyšíme v aplikaci Groundwire, uplynou asi 2 sekundy.
Prosím, zřiďte lokální server v Singapuru, protože jde o důležitý uzel pro trh jihovýchodní Asie.
Je rychlost vašeho internetu během těchto pokusů stejná?
Možná zkuste změnit pořadí kodeků v aplikaci Groundwire. G711 Ulaw by měl fungovat dobře, i na mobilních datech. Také zkuste přepnout transport z UDP na TCP nebo naopak.
Opravdu si vážím zpětné vazby, Phile – beru na vědomí.