Otázky k číslům v USA

Několik otázek:

1. Zde: Local US phone numbers that you control | FlyNumber
    Píše se tam:
    „* Místní telefonní čísla po celých USA | Používejte své skutečné americké telefonní číslo jako odchozí Caller-ID“ Může to být kanadské telefonní číslo jako odchozí Caller-ID?

2. Use our cloud phone system as the ultimate side kick to your virtual phone number | FlyNumber Mám to teď na svém účtu zdarma navždy, že? Nemohu o to přijít, pokud nechám své lucemburské číslo vypršet a později si pořídím číslo v USA, je to tak?

3. U čísel v USA, co se počítá jako místní hovor, a tudíž se mi nebude účtovat 0,01 USD za minutu?
    3a Stejná předvolba? Golden State Local Phone Numbers | FlyNumber
    3b Stejný stát?
    3c Nebo pokud mám číslo v USA a volám kamkoli v rámci USA, neplatím ten 1 cent?

Díky za pomoc.

1 Líbí se

Ano, rozhodně. S vyzváněcí skupinou v telefonním systému můžete získat SIP přihlašovací údaje. Ty se používají pro odchozí hovory.

Dobrá otázka. Správně, o to nemůžete přijít, pokud u nás máte aktivní alespoň 1 číslo

Momentálně nemáme neomezené tarify pro odchozí hovory ani pro přesměrování telefonního čísla. Takže ano, 0,01 za minutu za odchozí hovor nebo přesměrování na běžné telefonní číslo

Rádo se stalo, jsem tu, pokud budete cokoli potřebovat

Děkuji za rychlou odpověď. Chápu to tedy správně, že použití mého čísla Lux mě bude stát 0,01 USD za volání do USA v 99 % případů?

Není zač

Ve 100 % případů, plus 2,95 $ měsíčně za samotné číslo

Ještě jednou díky