ההזמנה שלי מופיעה כממתינה ואני מחפש לקנות הרבה מספרים. האם אוכל להשתמש במספר הזה ב‑Vapi כדי לבצע שיחות מאלבניה לאיטליה, והאם אחויב לפי דקה על כך? בבקשה תענו ותספקו לי את המספר שלי כי אני עובד איתו.
היי @DomenikoHibroj,
תודה על ההזמנה, אנו מעריכים את העסק שלך. נשלח אליך מייל ישירות לגבי המספר האיטלקי והפעלתו.
לא העלית את המסמכים הנדרשים.
https://www.flynumber.com/products/virtual-phone-number/italy#registration-requirements
אתה יכול להשתמש במספרים שלנו עם Vapi, כן; עם זאת, זכור שהשיחות היוצאות יטופלו בצד של Vapi. ודא שאתה בודק את החלק הזה בתיעוד שלנו
אני מבין שעליי לשלם ל‑VAPI את העמלות שלהם. השאלה שלי היא האם יהיו עמלות נוספות אחרי שאשלם על המספר מצד FlyNumber. בנוסף, תודה על המענה המהיר, זה מאוד מקצועי ואני באמת מעריך את זה.
האם אפשר לקבל תשובה? סיפקתי במייל את המידע שביקשת. בנוסף, האזור שלי אינו במילאנו, שם ניסיתי לקנות את המספר. אין לי בעיה, לא אכפת לי לשנות אותו לאזור שבו אני גר, בבקשה.
היי @DomenikoHibroj
אם אתה משתמש ב‑VAPi לשיחות יוצאות, אז לא. שיחות נכנסות אל VAPi יטופלו על ידינו, וכיוון שאתה מפנה ל‑VoIP (VAPi SIP), לא תהיה עלות לדקה מהצד שלנו—רק 2.95$ USD לחודש עבור המספר עצמו של FlyNumber.
זה לא בעייתי. פשוט לחץ על “Sign up” בזמן שאתה מחובר והזמן מספר חדש באזור שלך.
אוקיי, אני אקנה מספר חדש באזור שלי, אבל קודם תחזירו לי כסף על המספר השני.
זה ממש לא רציני, איך אתם לא מצליחים לטפל בלקוח אחד? אני לא הולך להזמין מספר נוסף ולחכות 48 שעות רק כדי לקבל תגובה. וגם זה לא הגיוני – למה אני צריך לקנות מספר מהאזור שלי? נתקלתי בזה רק באתר שלכם. אני מוכן לקנות מספר חדש אם תחזירו לי כסף על הקודם ואם תפעילו את החדש תוך שעה.
אנא בצע את ההזמנה ובחר לשלם באמצעות היתרה המוקדמת שלך — התשלום הראשון מעולם לא נוצל, כך שאין צורך לשלם שוב.
שלום, אני מבין, תודה. הרגע רכשתי מספר לאותה עיר שבה אני תושב. אנא עזרו לי להפעיל את המספר בהקדם האפשרי. אם יש משהו שאני יכול לעשות, תגידו לי.
תודה @DomenikoHibroj
שלחנו אליך מייל ישירות לגבי ההזמנה הזו ומה שאנחנו צריכים – אנא בדוק את תיבת האימייל שלך.
שלחתי את כל המסמכים בדואר, תוכלו בבקשה לבדוק ולהפעיל את המספר בשבילי?
הוספתי 20 דולר לכספים שלי כדי שאוכל לקנות מערכת טלפון בענן ומספר נוסף. למה הכספים ממתינים? הם כבר ירדו מהכרטיס שלי.
החשבון שלך סומן, @DomenikoHibroj.
נרשמת והזנת את המספר האיטלקי כמספר אישי (המספר פעיל); עם זאת, ציינת שאתה רוצה להשתמש בו למטרות מסחריות. אנו צריכים להגן על הקשרים שלנו עם השותפים, ולכן ביקשנו ממך מידע מעודכן.
לאחר שהכול יוסדר, התשלומים יאושרו באופן מיידי מעתה והלאה.
תודה, אנו ממתינים לעדכון ממך (אנא בדוק את האימייל שלך).
אין לי בעיה לספק מידע על מטרות העסק שלי. כן, התשלום עבר. שלחתי אימייל עם מידע נוסף, ואעריך תגובה והגעה למסקנה סופית. תודה לכם על העבודה שלכם.
תודה על העדכון @DomenikoHibroj - המספר שלך, מערכת הטלפון, ותכונות הטרנק כולן פעילות.
היי צוות FlyNumbers,
בהמשך להגדרה שלי — שיחות נכנסות עכשיו עובדות מצוין עם VAPI. עם זאת, אני נתקל בבעיה עם שיחות יוצאות.
כאשר VAPI מנסה לבצע שיחות יוצאות דרך ה-FlyNumber שלי, המערכת phone.systems מחזירה 480 Temporarily Unavailable והנתיב (Route) מופיע כ-“-” ביומני השיחות.
כשאני מסתכל בלוח הבקרה של phone.systems, אני לא רואה סעיף של “Outbound Trunks”. האם סיום שיחות יוצאות (outbound voice termination) זמין בחשבונות FlyNumber? ואם כן, איך ניתן להפעיל אותו?
תודה
היי @DomenikoHibroj,
האפשרות מופעלת והיא מופיעה כ־“Termination gateways” ו־“termination routes”.
כדאי לבדוק את ה־route, משום שרישומי השיחות (ניתן לראות זאת גם בתוך מערכת הטלפון) נכשלים בגלל השימוש בסימן + בחיוג החוצה. האם תוכל לנסות לגרום ל־Vapi לחייג בלי ה־+, או לערוך את ה־termination route כך שיסיר את ה־+?
תודה, ותעדכן אותי.
אני עדיין נתקל בבעיה ביצירת שיחות יוצאות. אני לא יודע איפה הבעיה עכשיו. לפחות זה אומר שהשיחה בוצעה, אבל הלקוח לא הגיב, שבמקרה הזה הלקוח הוא אני, ואני לא מקבל שום שיחה.
היי @DomenikoHibroj,
אתה לא מקבל שיחות משום שההגדרה הראשית ב-My Flyunumbers מוגדרת ישירות לכתובת SIP URL, ולא למערכת הטלפוניה, כך שכל מה שמוגדר עבור שיחות נכנסות במערכת הטלפוניה לא נמצא בשימוש.
הרגע שינינו זאת עבורך, כך שעכשיו שיחות נכנסות ינותבו בהתאם למה שמוגדר במערכת הטלפוניה.
כמו כן, בדוק את חלק „ניתוח שיחות” (Call Analytics) בלוח הבקרה של מערכת הטלפוניה עצמה כדי לראות אם יש בעיות כלשהן בשיחות. נראה ששיחות יוצאות עובדות כשורה. אם הבעיה נמשכת, שתף את הלוגים מ-Vapi, בכל מקום שבו זה פועל.
אני מקווה שהכול אצלך בסדר. עבר זמן מאז שדיברנו לאחרונה, ואני שמח לשתף שהעסק שלנו כעת פועל רשמית.
במהלך הקמת מערך התקשורת שלנו, אנו חווים בעיה לסירוגין בקו הטלפון. לפעמים המספר עובד בצורה מושלמת לשיחות יוצאות, ולפעמים הוא נכשל. האם תוכל לעזור לנו להבין מדוע זה עשוי לקרות?
כדי להבהיר את הצרכים העסקיים הספציפיים שלנו עבור מספר זה:
-
שיחות יוצאות בלבד: אנו זקוקים למספר זה רק לביצוע שיחות יוצאות; איננו צריכים שהוא יקבל שיחות נכנסות.
-
נפח שיחות: הקו צריך לטפל בכ־100 עד 400 שיחות יוצאות בחודש ללקוחותינו באיטליה.
-
שיחות במקביל: יהיו מצבים שבהם שניים או יותר מחברי הצוות יצטרכו להתקשר ללקוחות שונים בדיוק באותו הזמן, תוך שימוש באותו מספר.
האם תוכל בבקשה לאשר אם התוכנית הנוכחית שלנו תומכת במספר ערוצי שיחה יוצאים במקביל, ולעזור לנו לפתור את בעיות החיבור?
תודה על הזמן והעזרה שלך.