שלום! אני מחפש לקבל מספר באיטליה ויש לי כמה שאלות.
קודם כול, אחרי שאקבל את המספר האם אוכל לחבר אותו ל‑3CX או FreePBX? אם כן, האם אוכל לבצע גם שיחות נכנסות וגם שיחות יוצאות?
כפי שהבנתי, אני משלם תעריף לדקה רק אם אני מבצע את השיחה החוצה, אבל אם השיחה נכנסת אז אין חיוב?
השאלה השנייה שלי היא, ראיתי שלגבי איטליה אני צריך לספק מסמכים, וכפי שהבנתי אני צריך לספק תעודת זהות וחשבון שירות (Utility bill) שלא ישן יותר מ‑6 חודשים, נכון? יש רק בעיה אחת, אני עדיין לא בן 18 (לא שזה משנה, אבל אני בן 17), ואם כך, אם אספק את תעודת הזהות שלי זה עדיין יהיה בסדר? בנוסף, לגבי חשבון השירות – זה משנה אם אני לא זה שמשלם אותו?
אני מקבל את המספר הזה רק כדי ללמוד ולחקור איך VoIP ומערכות PBX עובדות, אז ייתכן ש…
שניהם מקבלים פרטי SIP, ובמקרה כזה (מכיוון שאתה רוצה שיחות יוצאות), תצטרך את מערכת הטלפון שלנו (בדרך כלל 14.95$ לחודש, אבל במקרה הזה נוכל להציע אותה ב‑9.95$).
יש לנו עדכונים בקרוב שבהם נציע SIP פנימי משלנו לשיחות נכנסות ויוצאות, כך שלא תצטרך את מערכת הטלפון – זה אמור לצאת בעוד חודש או חודשיים.
נכון, אם תשתמש במערכת הטלפון שלנו, השיחות הנכנסות דרך SIP הן ללא הגבלה; לשיחות יוצאות יש תעריף לדקה. Per min rates
זה באמת תלוי בשותפים האיטלקים שלנו, אבל אני לא רואה שזה יהיה בעיה – קח בחשבון שהוכחת הכתובת צריכה להיות באזור של העיר האיטלקית שבה אתה מקבל מספר.
אז אני אמור להיות מסוגל להירשם בלי בעיה עם תעודת הזהות האיטלקית שלי, האם יש עוד סוגי מסמכים שאוכל להשתמש בהם כהוכחת כתובת?
אני מעריך את ההצעה לגבי מערכת הטלפוניה, אבל אני מקבל את המספר הזה רק כדי ללמוד יותר על VoIP ובכלל על תקשורת, כך שאני לא באמת יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מדי.
ולבסוף, נכון לעכשיו אין דרך לבצע שיחות יוצאות מ־3CX או מכל PBX אחר מלבד מערכת הטלפוניה שלכם, מצד שני שיחות נכנסות אמורות להיות אפשריות גם אם אני משתמש ב־PBX שלי?