Mobilní aplikace – Přizpůsobené ID volajícího se nezobrazuje v historii hovorů

Ahoj

Nejsem si jistý, jestli píšu do správné kategorie, ale testuji cloudový telefonní systém zakoupený od Flynumber – podařilo se mi upravit identifikaci volajícího (caller ID) podle potřeby, když hovor přichází, ale když se podívám do historie hovorů, zobrazuje se jen původní (raw) informace o volajícím a žádná z mých úprav. Účelem je, že máme různé prodejní linky a pro můj tým by bylo užitečné vědět, čeho se hovor nebo zmeškaný hovor týkal. Můžu na své straně něco udělat, aby se upravené caller ID zachovalo i v historii hovorů? Díky.

1 Líbí se

Ahoj @AmandaMullin

Díky za příspěvek.

Kde se díváte na záznamy hovorů?

Můžete zkusit místo sekce „Call Logs“ použít „Call Analytics“.

Mluvil jsem o mobilní aplikaci – když hovor přichází, identifikace volajícího zobrazuje mnou vytvořenou vlastní úpravu, ale když se podíváte do historie hovorů v mobilní aplikaci, ukazuje se tam jen původní (neupravený) Caller ID, jak je vidět na obrázku. Tým, se kterým pracuji, by k FlyNumber nepřistupoval jinak než přes mobilní aplikaci, takže by bylo užitečné, aby se vlastní (upravený) Caller ID zobrazoval i v historii hovorů v mobilní aplikaci.

Podíval jsem se ale také na analytiku hovorů na desktopu a přestože jsem během posledních pár dní dělal několik testovacích hovorů, přehled analytiky hovorů je úplně prázdný. Šel jsem do sekce záznamů hovorů a tam se uskutečněné hovory zobrazily, ale vlastní Caller ID se tam neukázal – jen původní (neupravený) Caller ID.

Ahoj @AmandaMullin,

chápu, a dává to smysl. Požádám tým zodpovědný za vývoj aplikace, aby se na to podíval. V poslední době byli s aktualizacemi docela dobří, takže doufejme, že tohle je jedna z věcí, kterou budou moci přidat.

[quote=“AmandaMullin, post:3, topic:3527”] I did, however, go and look at call analytics on desktop, and although I had done multiple test calls over the past couple of days, the call analytics are completely blank
[/quote]

Myslím, že jde o filtry nahoře – mohl(a) byste zkusit je upravit a podívat se, jestli se vám podaří zobrazit hovory, obzvlášť ty související s datem/časem?

Děkuji a jsem k dispozici, pokud budete mít další dotazy nebo připomínky.