Jak poznat, že příchozí hovor je z FlyNumber?

Když je příchozí hovor přesměrován z mého FlyNumber na můj mobilní telefon, na displeji se mi zobrazuje telefonní číslo volajícího. Místo toho bych ale rád věděl, že hovor přichází z FlyNumber, a ne od původního volajícího.

Také dříve existovala možnost, že když jsem hovor přijal na mobilu, ozvala se výzva „stiskněte 1 pro přijetí hovoru“ před samotným spojením. Je to v novém telefonním systému možné?

Díky!

1 Líbí se

Vážíme si příspěvku @BeyondTheaters

V tuto chvíli je to možné pouze při zvednutí hovoru přes VoIP. Například si můžete nastavit zobrazení identifikace volajícího (caller ID) a vlastního textu před nebo za číslem. Použijete k tomu „CLI rules“ (pravidla CLI), které najdete buď v modulu „Phone Number“, nebo v modulech „Ring Group“.

Bohužel to nyní není k dispozici, ale je o to žádáno (vámi i dalšími) – budeme na vývojářský tým tlačit, aby to přidal, a doufejme, že brzy budeme mít dobré zprávy.

Velmi hrubým nouzovým řešením, pokud je přesměrovací číslo chytrý telefon, může být přidání modulu „notification“ (oznámení) mezi modul „Phone Number“ a modul „Ring Group“. Tímto způsobem uvidíte e‑mailové oznámení na svém telefonu prakticky ve stejnou dobu, kdy přijde telefonní hovor. A možná použijte Zaiper automation k organizaci a mazání těchto e‑mailů.

Ještě jednou děkujeme a dejte nám vědět, pokud budete mít další dotazy.