snažil jsem se zprovoznit analytiku hovorů – dělal jsem několik testovacích hovorů s pár lidmi z našeho týmu, ale je to úplně prázdné bez ohledu na to, jaké datum pro všechny záložky vyberu. Víte, čím by to mohlo být?
Záznamy hovorů aktivitu zobrazují a ukazují, kdo hovor v rámci round robinu přijal, ale je nějaký způsob, jak zjistit, na koho všechno v rámci round robinu bylo voláno? Někdy volající zavěsí, než je hovor přijat, a bylo by užitečné vidět, kdo z týmu hovor nepřijal.
Tohle by se mělo zobrazovat. Pokud došlo k pokusu o hovor, mělo by to tam být. Nevidíte hovory, které jsou odesílány na destinace Round Robin, když hovor nepřijmou?
Děkuji! Podařilo se mi zprovoznit analytiku hovorů – nejsem si jistý, co jsem předtím dělal špatně, ale teď to funguje.
Ano – když se dívám na informace o hovoru v analytice hovorů, vidím, kdo z účastníků v round robinu hovor přijal, ale nevidím, komu všemu předtím telefon zvonil, než ten člověk hovor přijal. Případně je možné, že jen nevím, na co se mám dívat. Jediný důvod, proč na tom záleží, je ten, že jsem byl občas požádán, abych prověřil detaily hovoru a zjistil, kdo hovor nepřijal. U některých testovacích hovorů zvonilo všem 3 lidem v round robinu, ale tyto informace nevidím – jen to, kdo hovor přijal. Pokud je možné tyto informace zobrazit, můžete mi prosím ukázat, kde je najdu? Děkuji!
Rád(a) to slyším, @AmandaMullin, a děkuji za zpětnou vazbu.
Místo analytiky hovorů zkuste prosím „Call Logs“ a pak z rozbalovací nabídky možnost „Queue & Ring Group CDRs“, jak vidíte na screenshotu níže (upravte data, abyste viděla více hovorů).