Liuksemburgo arba Čekijos numeris skambinti į Vokietiją

Sveiki,

Negalėsiu gauti teisės į vokišką numerį, tačiau noriu kuo pigiau skambinti į Vokietiją, kad galėčiau ieškoti darbo. Šiuo metu esu Kanadoje.

Matau štai šį puslapį:

Tačiau nemanau, kad tai taikoma, jei nusipirksiu čekų numerį iš FlyNumber ir tada skambinsiu į Vokietiją. Taigi pagrindinis mano klausimas – koks būtų pigiausias būdas man skambinti į Vokietiją?

Taip pat dar keli klausimai:

1. Kokios yra įrengimo (pradžios) išlaidos?
  2. Kokios yra fiksuotos mėnesinės išlaidos?
  3. Kokios yra įeinančių skambučių kainos (skambučio inicijavimas, kaina už minutę)?
  4. Kokios yra išeinančių skambučių kainos (skambučio inicijavimas, kaina už minutę)?
  5. Kiek laiko užtrunka paslaugos įdiegimas / aktyvavimas?
  6. Kokia yra sutarties trukmė ir sutarties nutraukimo sąlygos?
  7. Ar galiu pasilikti virtualų numerį, jei nuspręsčiau pakeisti paslaugų teikėją?

Ačiū.

1 patinka

Sveikas, @tylerprivel

Mokėtumėte mažą tarifą skambindami į bet kurį Vokietijos numerį

Nėra

2,95 USD per mėnesį už Kanados, Liuksemburgo arba Čekijos numerį (priklausomai nuo to, ką norite matyti kaip skambintojo ID)

*Liuksemburgo numeris gali būti registruotas bet kuriuo pasaulio adresu

Naudojant programėlę tai yra nemokama ir neribota

Įkainiai čia

Kanados numeris aktyvuojamas iš karto, jei numerį reikia registruoti, tai gali užtrukti iki 24 valandų

Nėra ir galima bet kada nutraukti

Taip, mes niekada neblokuotume numerio perkėlimo (port out) iš tikro kliento su autentišku numerio perkėlimo prašymu

Ačiū, esame čia, jei ko nors prireiktų

[Čekijos Respublika]

1. Gerai. Taigi, jeigu aš gaunu Liuksemburgo numerį ir skambinu į Vokietiją, prie kurio tarifo tai pateks 99 % atvejų, jei skambinu į Vokietijos fiksuoto ryšio (LAN line) bendrovę? Ar tai yra 0,0430 USD už minutę?

2. Ar man The FlyNumber per minute rates for call forwarding | FlyNumber svetainėje reikėtų filtruoti pagal Vokietijos numerius ar pagal Liuksemburgo numerius?

3. Kurią ES šalį rekomenduotumėte atsižvelgiant į mano poreikius?

4. Ir jie gali man atskambinti ir palikti balso paštą tuo pačiu numeriu?

dar kartą ačiū.

Taip, tai teisinga

Jei skambinate į Vokietijos telefono numerį, tuomet taip, turėtumėte žiūrėti Vokietijos tarifus

Galbūt jums tiktų JK numeris? Liuksemburgo numeris taip pat yra gera idėja

Teisingai

Labai prašom, jei turėsite daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės

1 patinka

Gerai. Esu įtikintas. Buvote naudingi. Kaip galiu nusipirkti „Lux“ numerį tik vienam mėnesiui?

Paskutinis klausimas:

1. Jei nusipirksiu „Lux“ numerį vienam mėnesiui ir naudosiu 100 minučių po 0,0430 USD už minutę, ar sumokėsiu tik:
    (2,95 USD) + (100 * 0,0430 USD) = 7,25 USD + 5 % mokestis? ar yra ir kitų paslėptų mokesčių?

Dar kartą ačiū.

Haha. Daugiau klausimų. Skiltyje „Sign up in 3 easy steps“.

1. Ką turėčiau pasirinkti „Select forwarding destination“?
    a. Regular phone
    b. VoIP
    c. ITSP
    d. PBXww

Manau, VoIP, teisingai?

2. Ką turėčiau pasirinkti „protocol“?

3. Ką turėčiau įrašyti „Enter host“?

4. Ką turėčiau įrašyti „Enter details“?

dar kartą ačiū.

Teisingai, 2,95 per mėnesį už numerį ir 0,043 už peradresavimą

Prašau pasirinkti paskutinį (ši svetainės dalis šiuo metu atnaujinama)

Dar kartą ačiū, laukiu tolesnių nurodymų

[Jungtinė Karalystė]