virtualus Šveicarijos numeris

Gerbiamieji, noriu naudotis virtualiu Šveicarijos numeriu. Gyvenu ES šalyje ir noriu skambinti bei priimti skambučius naudodamas šį numerį. Jūsų svetainėje yra daug pasirinkimų, ir man sunku juos visus suprasti. Noriu skambinti ir priimti skambučius mažiausiomis sąnaudomis. Galiu naudotis programėle „Android“ išmaniajame telefone ir savo telefone visada turiu prieigą prie interneto. Ar galėtumėte pasakyti, ką man reikia padaryti? Ačiū.

Norint gauti vietinį Šveicarijos numerį, turėsite pateikti (Asmeniui: vardą ir pavardę, kontaktinį telefono numerį, paso / asmens tapatybės dokumento kopiją) ARBA (Verslui: vardą ir pavardę, kontaktinį telefono numerį, paso / asmens tapatybės dokumento kopiją, įmonės pavadinimą, įmonės registracijos pažymėjimą). Taip pat reikalingas Šveicarijos adresas – jį galite tiesiog įvesti tekstu.

Mažiausioms skambučių kainoms mūsų telefono sistema (14,95 USD/mėn.) apima nemokamą telefono sistemos programėlę jūsų Android išmaniajam telefonui – ji veikia per internetą, o išeinantiems skambučiams taikomi maži tarifai už minutę. Galite skambinti ir priimti skambučius tiesiogiai per programėlę, naudodami savo Šveicarijos numerį.

Arba galite sukurti SIP paskyrą per telefono sistemą ir naudoti ją su bet kuria SIP programėle, pavyzdžiui, Zoiper. Taip pat netrukus išleisime vidines SIP paskyras, kurioms nereikės telefono sistemos įeinantiems / išeinantiems skambučiams.

Abu variantai puikiai veikia per jūsų interneto ryšį ir padeda išvengti tarptautinių skambučių mokesčių.

Ačiū, kad paaiškinote mano abejones. Ar galėtumėte informuoti, kokio tipo Šveicarijos numerį jūsų įmonė siūlo (mobilųjį ar fiksuotojo ryšio)? Ar galėtumėte pateikti numerio pavyzdį? Iš anksto dėkoju.

Sveiki, @msl,

Tai vietiniai numeriai – pavyzdžiui, Ciuricho arba Ženevos vietiniai numeriai (šiuo metu nėra Šveicarijos mobiliųjų numerių).

Taip pat yra nemokami (toll-free) Šveicarijos numeriai.