turiu klausimą. Gyvenu Lenkijoje, Europoje, ir norėčiau gauti skambučius iš žmogaus, gyvenančio Arizonoje, JAV. Jei susikursiu vietinį numerį, ar įmanoma, kad skambučiai būtų peradresuojami į mano mobilųjį telefoną? Ar tai tikrai kainuoja 2,95 $ be jokių paslėptų mokesčių? Ir ar galiu susikurti paskyrą be jokių problemų, pavyzdžiui, nepateikdamas jokių dokumentų, kurie rodytų, kad nesu JAV pilietis? Ar žmogus, kuris man skambina, mato, kad naudoju skambučių peradresavimą, ar tai visiškai jokiu būdu nepastebima?
Tai beveik tiksliai tai, ką darau aš, tik aš esu Portugalijoje, o ne Lenkijoje (aš iš tikrųjų peradresuoju savo Google Voice numerį į savo FlyNumber, kuris tada peradresuoja į mano portugališką mobilųjį telefoną).
Galite nusipirkti JAV FlyNumber (2,95/mėn.) ir nustatyti, kad jis peradresuotų skambučius į jūsų lenkišką numerį.
Įeinantis numeris, kurį matysite, bus originalaus JAV skambintojo numeris.
Man nereikėjo pateikti jokių dokumentų, kad susikurčiau paskyrą.
Skambinantis asmuo skambina į jūsų JAV FlyNumber ir nežino, kur jūs fiziškai esate, ne daugiau, nei aš žinočiau, kad kažkas, turintis Niujorko mobiliojo telefono numerį, atsitiktinai atostogauja Arizonoje.
Būtinai pasitikrinkite tarifų skirtumus tarp peradresavimo į lenkišką mobilųjį ir lenkišką fiksuoto ryšio liniją.