Vietinio numerio kūrimas Europoje–JAV

Sveiki,

turiu klausimą. Gyvenu Lenkijoje, Europoje, ir norėčiau gauti skambučius iš žmogaus, gyvenančio Arizonoje, JAV. Jei susikursiu vietinį numerį, ar įmanoma, kad skambučiai būtų peradresuojami į mano mobilųjį telefoną? Ar tai tikrai kainuoja 2,95 $ be jokių paslėptų mokesčių? Ir ar galiu susikurti paskyrą be jokių problemų, pavyzdžiui, nepateikdamas jokių dokumentų, kurie rodytų, kad nesu JAV pilietis? Ar žmogus, kuris man skambina, mato, kad naudoju skambučių peradresavimą, ar tai visiškai jokiu būdu nepastebima?

Ačiū už jūsų pagalbą.

Tai beveik tiksliai tai, ką darau aš, tik aš esu Portugalijoje, o ne Lenkijoje (aš iš tikrųjų peradresuoju savo Google Voice numerį į savo FlyNumber, kuris tada peradresuoja į mano portugališką mobilųjį telefoną).

Galite nusipirkti JAV FlyNumber (2,95/mėn.) ir nustatyti, kad jis peradresuotų skambučius į jūsų lenkišką numerį.
Įeinantis numeris, kurį matysite, bus originalaus JAV skambintojo numeris.

Man nereikėjo pateikti jokių dokumentų, kad susikurčiau paskyrą.

Skambinantis asmuo skambina į jūsų JAV FlyNumber ir nežino, kur jūs fiziškai esate, ne daugiau, nei aš žinočiau, kad kažkas, turintis Niujorko mobiliojo telefono numerį, atsitiktinai atostogauja Arizonoje.

Būtinai pasitikrinkite tarifų skirtumus tarp peradresavimo į lenkišką mobilųjį ir lenkišką fiksuoto ryšio liniją.

2 Patinka

Turėkite omenyje, kad tam, jog kaina išliktų 2,95 $ ir būtų neribotos įeinančios minutės, jums reikės atsiliepti naudojant SIP programėlę, yra daugybė puikių pasirinkimų, jei naudojate iPhone arba Android išmanųjį telefoną

@jk123 teisus, o JAV numeriui jokie dokumentai nereikalingi

@jk123 ir šiuo klausimu yra teisus.

Taip pat galite pakoreguoti nustatymus PBX / Phone Systems, kad įkeltumėte jūsų numeriui vietinį skambučio tono garsą.