mám dotaz. Žiji v Polsku v Evropě a chtěl(a) bych přijímat hovory od někoho, kdo žije v Arizoně v USA. Když si vytvořím místní číslo, je možné, aby bylo přesměrováno na můj mobilní telefon? Opravdu to stojí 2,95 $ bez jakýchkoli skrytých poplatků? A mohu si skutečně bez problémů vytvořit účet, aniž bych musel(a) předkládat nějaké dokumenty, které by ukazovaly, že nejsem občan USA? Vidí osoba, která mi volá, že používám toto přesměrování hovorů, nebo je to jakýmkoli způsobem zcela nepostřehnutelné?
Tohle je skoro přesně to, co dělám já, jen s tím rozdílem, že jsem v Portugalsku místo v Polsku (ve skutečnosti přesměrovávám své číslo Google Voice na své číslo FlyNumber, které je pak přesměrováno na můj portugalský mobilní telefon).
Můžeš si koupit americké číslo FlyNumber (2,95 USD/měsíc) a nastavit ho tak, aby přesměrovávalo na tvoje polské číslo.
Příchozí číslo, které uvidíš, bude původní číslo volajícího z USA.
K vytvoření účtu jsem nemusel předkládat žádné dokumenty.
Člověk, který volá, volá na tvoje americké číslo FlyNumber a neví, kde se fyzicky nacházíš, stejně jako já nevím, že někdo s newyorským mobilním číslem je zrovna na dovolené v Arizoně.
Určitě si zkontroluj rozdíly v sazbách mezi přesměrováním na polský mobil a na polskou pevnou linku.