Ar yra būdas pamatyti, kas visi buvo skambinami eilėje „round robin“? Ir nieko nėra „Call Analytics“

Sveiki

Bandžiau priversti užsipildyti skambučių analizę – atlikau nemažai testinių skambučių su keliais mūsų komandos nariais, bet viskas visiškai tuščia, nesvarbu, kokias datas ar korteles pasirinku. Ar žinote, kas čia gali būti negerai?

Skambučių žurnaluose veikla matoma ir rodoma, kas atsiliepė į skambutį „round robin“ principu, bet ar yra būdas pamatyti, kam iš visų „round robin“ dalyvių buvo skambinta? Kartais skambinantieji padeda ragelį dar prieš kam nors atsiliepiant, ir būtų naudinga matyti, kas iš komandos į skambutį neatsiliepė.

Ačiū.

Sveiki, @AmandaMullin

Mums pavyko padaryti, kad skambučių analizė būtų rodoma jūsų paskyroje – žr. žemiau pateiktą ekrano nuotrauką. Ar pas jus taip atrodo prieš paspaudžiant mygtuką „Filter“?

Tai turėtų būti rodoma. Jei buvo bandymas skambinti, jis turėtų ten būti. Ar nematote skambučių, kurie siunčiami į „Round Robin“ paskirties numerius, kai jie neatsiliepia į skambutį?

Ačiū! Man pavyko įjungti skambučių analizę – nežinau, ką anksčiau dariau ne taip, bet dabar viskas veikia.

Taip – kai žiūriu skambučių informaciją skambučių analizėje, matau, kas iš „round robin“ atsakė į skambutį, bet nematau, kam dar buvo skambinama prieš tai, kol tas žmogus atsiliepė. Arba gali būti, kad aš tiesiog nemoku to teisingai perskaityti. Vienintelė priežastis, kodėl tai svarbu, yra ta, kad kartais manęs prašo peržiūrėti skambučių detales ir nustatyti, kas neatsiliepė į skambutį. Kai kurių bandomųjų skambučių metu buvo skambinama visiems 3 žmonėms „round robin“ grandinėje, bet aš nematau šios informacijos – tik tai, kas atsiliepė. Jei įmanoma matyti šią informaciją, ar galite parodyti, kur ji yra? Ačiū!

1 patinka

Smagu girdėti, @AmandaMullin, ir ačiū už atsiliepimą.

Užuot naudojusi skambučių analizę, pabandykite „Call Logs“, o tada iš išskleidžiamojo meniu pasirinkite „Queue & Ring Group CDRs“ parinktį, kaip matote žemiau esančiame ekrane (pakoreguokite datas, kad matytumėte daugiau skambučių)

PATAISYMAS: Deja, čia nebus rodomi bandymai, kurie nebuvo sujungti; tikimės, kad tai yra tai, ką mūsų komanda galėtų pridėti ateityje.

Ačiū, lauksiu jūsų žinios.