Sveiki,
Kai kurių numerių, kuriuos perkeliame į „Flynumber“, perėjimo data buvo šiandien, 10/6, tačiau nematau jų savo paskyroje. Ar žinote, kada jie atsiras paskyroje? Ačiū.
Sveiki,
Kai kurių numerių, kuriuos perkeliame į „Flynumber“, perėjimo data buvo šiandien, 10/6, tačiau nematau jų savo paskyroje. Ar žinote, kada jie atsiras paskyroje? Ačiū.
Sveiki, @AmandaMullin, tikiuosi, kad viskas gerai.
Dabar jie jau yra sąskaitoje ir nustatyti telefono sistemai. Kai perkelimas bus oficialiai užbaigtas, nustatymai, kuriuos turite telefono sistemoje (žr. dokumentaciją), veiks automatiškai.
Ačiū, ir aš atnaujinsiu informaciją kuo greičiau.
2 iš 3 jau yra telefono sistemoje ir aš juos pridėjau į atitinkamus skambučių srautus. Paskutiniojo vis dar nėra telefono sistemoje, o jis buvo svarbiausias iš tų 3 – kiek laiko užtrunka, kol jis atsiras telefono sistemoje?
Nesinoriu trukdyti, bet tik dar kartą primenu dėl šito – mums labai svarbu gauti prieigą prie šio pardavimų linijos numerio.
Man skubiai reikia atsakymo. Kai skambinu pardavimų linija, girdisi tik užimtos linijos signalas. Šis numeris nurodytas keliuose mūsų rinkodaros leidiniuose ir svetainėje, kuriuos turime nedelsdami atnaujinti, jei šis numeris jau nebegalioja arba labai greitai nebebus mūsų žinioje.
Sveika, @AmandaMullin,
Numeris tikrai yra jūsų dispozicijoje ir tai patvirtinta.
Jūs buvote informuota per paskyros užklausos (ticket) įrašą. Ar esate tikra, kad tai teisingai sukonfigūruota telefono sistemoje?
Matome bent vieną neseną skambutį į minėtą numerį.
Ačiū, laukiame jūsų atsakymo.
Ačiū – prieš rašydamas šį laišką atsijungiau nuo savo paskyros ir vėl prisijungiau, atnaujinau savo numerius, jų ten nemačiau ir bandžiau skambinti nurodytu numeriu, bet girdėjau tik užimtos linijos signalą. Gavęs jūsų atsakymą, prisijungiau ir numeris jau buvo sistemoje, priskyriau jį skambučių srautui ir atlikau vieną bandomąjį skambutį, kuris, spėju, ir yra tas nesenas skambutis, kurį paminėjote. Galbūt tuo metu, kai skambinau ir girdėjau užimtos linijos signalą, taip tiesiog sutapo, kad numeris dar buvo galutinio pernešimo (portavimo) procese. Ačiū už jūsų pagalbą ir atsiprašau už sukeltą paniką.
Jokių problemų, @AmandaMullin, ir jei kas nors iškiltų, praneškite mums.
Vertiname, kad naudojatės mūsų paslaugomis, ir esame pasirengę jums padėti.