Nesu tikras, ar rašau į tinkamą kategoriją, bet testuoju iš Flynumber įsigytą debesų telefono sistemą – man pavyko pritaikyti skambintojo ID taip, kaip noriu, kai skambutis ateina, tačiau žiūrint skambučių istoriją rodomas tik neapdorotas skambintojo ID ir nematyti jokio mano sukurto pritaikymo. Tikslas tas, kad turime kelias pardavimų linijas ir mano komandai būtų naudinga žinoti, ko tas skambutis ar praleistas skambutis galėjo būti susijęs. Ar galiu ką nors padaryti savo pusėje, kad išliktų pritaikytas skambintojo ID skambučių istorijoje? Ačiū.
Aš kalbėjau apie mobiliąją programėlę – kai ateina skambutis, skambintojo ID rodo mano sukurtą pritaikytą identifikatorių, tačiau kai žiūrite skambučių istoriją mobiliojoje programėlėje, ten rodomas tik neapdorotas skambintojo ID, kaip parodyta paveikslėlyje. Komanda, su kuria dirbu, nesinaudotų „FlyNumber“ už mobiliosios programėlės ribų, todėl būtų naudinga, jei pritaikytas skambintojo ID būtų rodomas skambučių istorijoje mobiliojoje programėlėje.
Vis dėlto nuėjau pažiūrėti skambučių analizės darbalaukyje ir nors per pastarąsias kelias dienas atlikau kelis bandomuosius skambučius, skambučių analizė yra visiškai tuščia. Nuėjau į skambučių žurnalo skiltį ir ten atlikti skambučiai buvo rodomi, bet pritaikytas skambintojo ID nebuvo rodomas – tik neapdorotas skambintojo ID.
Suprantu, ir tai logiška. Paprašysiu už programėlės kūrimą atsakingos komandos tai išnagrinėti. Pastaruoju metu jie gana neblogai tvarkosi su atnaujinimais, tad tikiuosi, kad šį dalyką taip pat pavyks pridėti.
Manau, kad tai gali būti filtrai viršuje — ar galėtumėte pabandyti juos pakoreguoti ir pažiūrėti, ar pavyks matyti skambučius, ypač tuos, kurie susiję su data/laiku.
Ačiū ir esu pasirengęs padėti, jei turėsite daugiau klausimų ar rūpesčių.