Dobrý den,
datum portace některých čísel, která převádíme do Flynumber, bylo dnes 6. 10., ale v mém účtu je nikde nevidím. Víte, kdy se v účtu objeví? Děkuji.
Dobrý den,
datum portace některých čísel, která převádíme do Flynumber, bylo dnes 6. 10., ale v mém účtu je nikde nevidím. Víte, kdy se v účtu objeví? Děkuji.
Ahoj @AmandaMullin, doufám, že je vše v pořádku.
Teď už jsou na účtu a nastavené v telefonním systému. Jakmile bude portace oficiálně dokončena, nastavení, která máte v telefonním systému (viz dokumentace), začnou automaticky fungovat.
Děkuji a dám vědět co nejdříve.
2 z těch 3 jsou v telefonním systému a přidal jsem je do jejich příslušných hovorových toků. Ten poslední stále ještě není v telefonním systému a byl ze všech tří nejdůležitější – jak dlouho trvá, než se propíše do telefonního systému?
Nechci být otravný, ale jen znovu navazuji na tuto záležitost – je opravdu důležité získat přístup k tomuto číslu prodejní linky.
Naléhavě potřebuji odpověď. Když volám na prodejní linku, ozývá se jen obsazovací tón. Toto číslo je uvedeno na několika marketingových materiálech a na webu, které musíme okamžitě aktualizovat, pokud je toto číslo zrušeno nebo brzy nebude v našem vlastnictví.
Ahoj @AmandaMullin,
Číslo je rozhodně ve vašem vlastnictví a je potvrzené.
Byla jste informována prostřednictvím ticketu k účtu. Jste si jistá, že je to v telefonním systému správně nastavené?
Vidíme alespoň jeden nedávný hovor na daném čísle.
Děkuji a jsem k dispozici.
Děkuji – než jsem to napsal, odhlásil jsem se ze svého účtu a znovu se přihlásil, obnovil jsem čísla, ale neviděl jsem ho tam a zkusil jsem volat na linku, ale dostal jsem jen obsazovací tón. Po obdržení vaší odpovědi jsem se přihlásil a číslo tam bylo, přiřadil jsem ho do call flow a provedl jeden testovací hovor, což si představuji, že je ten nedávný hovor, který zmiňujete. Možná jsem měl tu smůlu, že čas, kdy jsem volal a dostal obsazovací tón, přesně připadl na okamžik, kdy bylo číslo v procesu finálního portování. Děkuji vám za pomoc a omlouvám se za paniku.
Žádné obavy, @AmandaMullin, a pokud na něco narazíte, dejte nám prosím vědět.
Vážíme si vaší spolupráce a jsme vám k dispozici.