Ahoj! Chtěl bych si pořídit číslo v Itálii a mám pár dotazů.
Zaprvé, až číslo získám, budu ho moct připojit k 3CX nebo FreePBX? Pokud ano, budu moct mít jak příchozí, tak odchozí hovory?
Jak jsem to pochopil, platím poplatek za minutu jen tehdy, když volám odchozí hovory, ale když hovor přichází na číslo (příchozí), tak se nic neúčtuje?
Druhá otázka je, že jsem viděl, že pro Itálii musím poskytnout nějaké dokumenty, a jak jsem pochopil, musím dodat svůj doklad totožnosti a účet za služby (Utility bill) ne starší než 6 měsíců, je to tak? Je tu ale jeden problém, ještě mi není 18 (ne že by na tom záleželo, je mi 17), takže když poskytnu svůj doklad totožnosti, bude to v pořádku? A co se týče účtu za služby, záleží na tom, že nejsem ten, kdo ho platí?
To číslo si pořizuji jen proto, abych se naučil a prozkoumal, jak fungují VoIP a PBX systémy, takže možná…
Oba systémy přijímají SIP přihlašovací údaje a v takovém případě (protože chceš odchozí hovory) budeš potřebovat náš telefonní systém (běžně 14,95 $ měsíčně, ale v tomto případě ho můžeme nabídnout za 9,95 $).
Chystáme aktualizace, v rámci kterých nabídneme náš vlastní interní SIP pro příchozí i odchozí hovory, takže nebudeš potřebovat telefonní systém – to by mělo být vydáno za měsíc nebo dva.
Přesně tak, pokud bys používal náš telefonní systém, příchozí hovory přes SIP jsou neomezené; odchozí mají minutovou sazbu. Per min rates
To opravdu závisí na našich italských partnerech, ale nevidím v tom problém – měj na paměti, že doklad o adrese musí být z oblasti italského města, ve kterém získáváš číslo.
Díky a dej vědět, pokud budeš mít další otázky nebo připomínky.
Takže bych se měl být schopen zaregistrovat bez problémů se svým vlastním italským dokladem totožnosti, existují ještě nějaké jiné typy dokumentů, které bych mohl použít jako doklad o adrese?
Vážím si nabídky telefonního systému, ale toto číslo si pořizuji jen proto, abych se více naučil o VoIP a obecně o komunikacích, takže si opravdu nemohu dovolit utratit příliš mnoho.
A nakonec, v tuto chvíli neexistuje žádný způsob, jak odesílat odchozí hovory z 3CX nebo jakéhokoli jiného PBX než z vašeho telefonního systému, na druhou stranu příchozí hovory by měly být možné i v případě, že použiji vlastní PBX?