Moje objednávka se zobrazuje jako nevyřízená a chystám se koupit hodně čísel. Také bych chtěl vědět, zda mohu toto číslo použít na Vapi k uskutečňování hovorů z Albánie do Itálie a zda za to budu účtován za minutu. Prosím, odpovězte a poskytněte mi moje číslo, protože s ním pracuji.
Ahoj @DomenikoHibroj,
děkujeme za vaši objednávku, vážíme si vaší přízně. Ohledně italského čísla a jeho aktivace vám byl zaslán přímý e‑mail.
Nepřiložil jste požadovanou dokumentaci.
https://www.flynumber.com/products/virtual-phone-number/italy#registration-requirements
Naše čísla můžete s Vapi používat, ano; mějte však na paměti, že odchozí hovory budou zpracovávány na straně Vapi. Nezapomeňte si projít tuto část naší dokumentace
Chápu, že budu muset platit poplatky společnosti Vapi. Moje otázka je, zda budou ještě nějaké další poplatky poté, co zaplatím za číslo od FlyNumber. Také děkuji, že jste odpověděli tak rychle, je to velmi profesionální a opravdu si toho vážím.
mohl bych prosím dostat odpověď, kterou jsem poskytl v e‑mailu s informacemi, o které jste žádali? také moje oblast není v Miláně, kde jsem se pokoušel koupit číslo. nemám s tím problém, nevadí mi změnit ho na oblast, kde žiji, prosím.
Ahoj @DomenikoHibroj
Pokud používáte VAPi pro odchozí hovory, tak ne. Příchozí hovory na VAPi budeme zpracovávat my a protože je přesměrováváte na VoIP (VAPi SIP), z naší strany nebude účtována žádná minutová sazba – pouze 2,95 USD měsíčně za samotné číslo FlyNumber.
To není problém. Stačí, když se přihlásíte, kliknete na „sign up“ a objednáte si nové číslo ve své oblasti.
dobře, koupím si nové číslo v mém okolí, ale nejdřív mi vraťte peníze za to druhé
tohle je fakt neseriózní, jak nezvládnete jednoho klienta, jako fakt si nebudu objednávat další číslo a čekat 48 hodin jenom na odpověď. taky to vůbec nedává smysl, proč si musím koupit číslo z mé oblasti, s tímhle jsem se setkal jenom na vašem webu. klidně si koupím nové číslo, pokud mi vrátíte peníze za to druhé a pokud to nové aktivujete do 1 hodiny.
Prosím, zadejte objednávku a zvolte platbu z vašeho předplaceného zůstatku — první platba nebyla nikdy použita, takže není potřeba platit znovu.
ahoj, rozumím, děkuji. právě jsem si zakoupil číslo ve stejném městě, kde bydlím. prosím, pomozte mi co nejdříve číslo aktivovat. jestli mohu něco udělat já, dejte mi vědět.
Díky, @DomenikoHibroj
Ohledně této objednávky a toho, co od vás potřebujeme, jsme vám poslali e‑mail přímo – prosím, zkontrolujte si svou e‑mailovou schránku.
všechno jsem poslal poštou, mohli byste to prosím zkontrolovat a aktivovat mi to číslo?
Přidal jsem 20 dolarů ke svým prostředkům, abych si mohl koupit cloudový telefonní systém a další číslo. Proč jsou prostředky stále v čekání, když už byly strženy z mé karty?
Váš účet byl označen, @DomenikoHibroj.
Zaregistroval jste italské číslo jako osobní (číslo je aktivní), ale uvedl jste, že ho chcete používat pro komerční účely. Musíme chránit vztahy s našimi partnery, a proto jsme vás požádali o aktualizované informace.
Jakmile bude vše vyřešeno, platby budou od této chvíle schvalovány okamžitě.
Děkujeme a jsme k dispozici (prosím zkontrolujte svůj e‑mail).
nemám problém poskytnout informace o svých obchodních záměrech, také ano, platba proběhla, poslal jsem e‑mail s dalšími informacemi. Ocenil bych odpověď a dosažení konečného závěru, díky moc za vaši práci.
Díky za aktualizaci, @DomenikoHibroj – vaše číslo, telefonní systém a funkce trunku jsou všechny aktivní.
Ahoj týme FlyNumbers,
navazuji na své nastavení – příchozí hovory nyní s VAPI fungují skvěle. Narazil jsem však na problém s odchozími hovory.
Když se VAPI pokusí uskutečnit odchozí hovory přes moje FlyNumber, phone.systems vrací 480 Temporarily Unavailable a v záznamech hovorů se v poli Route zobrazuje „-“.
Když se podívám do svého dashboardu v phone.systems, nevidím sekci „Outbound Trunks“. Je na FlyNumber účtech k dispozici odchozí hlasová terminace? Pokud ano, jak ji mohu aktivovat?
Děkuji
Ahoj @DomenikoHibroj,
Je povolená a zobrazuje se jako „Termination gateways“ a „termination routes“.
Možná byste se měl podívat na trasu, protože záznamy hovorů (ty můžete vidět také v phone system) selhávají kvůli použití znaku + při volání ven. Můžete zkusit nechat Vapi volat bez znaku +, nebo upravit termination route tak, aby znak + odstranila?
Díky a dejte mi prosím vědět.
Stále mám problém s uskutečňováním odchozích hovorů, nevím, kde je teď problém. Alespoň to říká, že hovor byl uskutečněn, ale zákazník neodpověděl, přičemž v tomto případě jsem zákazníkem já a žádný hovor nedostávám.
Ahoj @DomenikoHibroj,
nepřijímáš hovory, protože hlavní nastavení v My Flyunumbers je nastavené přímo na SIP URL, ne na telefonní systém, takže cokoli je nastavené pro příchozí hovory v telefonním systému, se nepoužívá.
Právě jsme ti to změnili, takže nyní se příchozí hovory budou směrovat podle toho, co je nastavené v telefonním systému.
Také zkontroluj sekci „Call Analytics“ přímo v panelu telefonního systému, jestli se tam neobjevují nějaké problémy s hovory. Odchozí hovory se zdají být v pořádku. Pokud to bude přetrvávat, nasdílej logy z Vapi, odkudkoli, kde to funguje.
Doufám, že se vám daří dobře. Už je to nějaký čas, co jsme spolu naposledy mluvili, a s potěšením vám mohu sdělit, že naše firma je nyní oficiálně v provozu.
Při nastavování naší komunikace se potýkáme s občasným problémem s naší telefonní linkou. Někdy číslo pro odchozí hovory funguje bezchybně, jindy zase selže. Mohli byste nám pomoci zjistit, proč se to děje?
Abychom upřesnili naše konkrétní obchodní požadavky na toto číslo:
-
Pouze odchozí hovory: Toto číslo potřebujeme pouze pro uskutečňování odchozích hovorů; nepotřebujeme na něm přijímat příchozí hovory.
-
Objem hovorů: Linka musí zvládnout přibližně 100 až 400 odchozích hovorů měsíčně našim klientům v Itálii.
-
Současné hovory: Budou situace, kdy dva nebo více členů týmu bude potřebovat volat různým klientům ve stejný okamžik pomocí tohoto stejného čísla.
Můžete prosím potvrdit, zda náš současný tarif podporuje více současných odchozích kanálů, a pomoci nám vyřešit problémy s připojením?
Děkuji vám za váš čas a pomoc.