אני צריך עזרה בהגדרה עם אפליקציית Zioper

אני צריך עזרה, ניסיתי סקייפ אבל זה לא עבר, ואני עומד לנסות את האפליקציה שנקראת Zoiper אבל אני לא מצליח להתחבר אליה. בבקשה, האם האדמין יכול לעזור לי להגדיר הפניית שיחות?

המספר שלך עדיין לא פעיל. ברגע שהוא יופעל, נשלח לך את פרטי ה‑SIP כדי לעזור לך להתחיל. זה אמור לקחת רק כמה שעות, אך לכל היותר 24 שעות. (זה מתייחס אך ורק למספרים בסינגפור)

אוקיי, תודה, אני אחכה.

עדכנו את הפנייה שלך.

כבר העברתי את המסמך לדוא״ל התמיכה שלכם כפי שביקשתם, אנא בדקו.

תודה על כך, ואנחנו נעדכן אותך בהקדם האפשרי

עריכה: זה טופל

ואת פרטי ה‑SIP עדיין לא קיבלתי

כן, וזה גם נשלח עכשיו. תעדכן אותנו אם תצטרך משהו.

תודה, קיבלתי והגדרתי, זה עובד מצוין בשיחות יוצאות, אבל אני שואל לגבי קבלת שיחות. כרגע אפשרות ה־Call Forwarding שלי מוגדרת ל־PBXww – האם אני צריך לשנות ל־VoIP? ואם כן, מה עליי לרשום בשדה (Enter host) אחרי שאני בוחר (SIP) תחת (Select protocol)? או שאקבל שיחות לאפליקציית Zoiper שלי גם אם ההפניית שיחות מוגדרת ל־PBXww? תודה ומחכה לתשובה

השאר את זה כפי שהיה.

אם אתה יכול לבצע שיחות יוצאות, אתה יכול גם לקבל שיחות נכנסות, אבל כנראה שיש אצלך הגדרה שגויה שגורמת לכך שהשיחה הנכנסת לא מגיעה. בדוק את הרשת והפיירוול, ואולי גם כל הגדרה הקשורה לשיחות נכנסות בלקוח ה‑SIP שבו אתה משתמש.

נסה גם על x-lite אם אתה יכול, רק לצורך בדיקה.

זה עובד עכשיו, אני יכול לקבל שיחות, אבל אני רוצה לדעת אם מספר מקומי בסינגפור יכול להתקשר למספר הסינגפורי שלי בלי להשתמש ב־+65, כמו חיוג מקומי – זה יעבוד? או שהם חייבים לכלול את +65 לפני שהם יכולים להתקשר למספר שלי?

היי

זה מקומי עבורם, כך שכן, הם אמורים להיות מסוגלים לחייג למספר ה-FlyNumber שלך כמו לכל מספר מקומי בסינגפור

תודה