הרגע קיבלנו את המספר החדש שלנו, שאמור להיות מנותב ל‑VOIP Buster, אבל אנחנו לא יודעים איך להגדיר את זה. אילו פרטים אנחנו צריכים להזין בתיבת ה־“details”? באמצעות VOIP Buster אנחנו יכולים לבצע שיחות יוצאות, אבל כשמחייגים למספר מכל טלפון מקבלים את ההודעה: “המספר שחייגת אינו מוקצה”.
היי
בשדה “details” עליך להשתמש בשם המשתמש שיש לך אצלם
קח בחשבון שהם מגבילים את אפליקציות הסמארטפון שלהם, השתמש באפליקציית SIP צד שלישי או בתוכנה למחשב
אם אתה צריך עזרה נוספת בזה, אנא הודע לנו
הזנתי את שם המשתמש שלי ואני עדיין יכול לבצע שיחות יוצאות, אבל לא יכול לקבל שיחות. אני גם לא מצליח לרשום את המספר.
מדוע שאצטרך לקוח SIP נוסף, ואם כן – איזה היית ממליץ?
היי
נשמע שזה מגיע מהאפליקציה, אנחנו רואים את השגיאות בהיסטוריית השיחות של FlyNumber
נסה את “zoiper” והשתמש שם בפרטי ה‑SIP שלהם או בכל לקוח SIP אחר
יצרתי קשר עם VOIPBuster. הם אמרו שה‑DID צריך להיות מנותב אל [email protected] כאשר xxxx הוא שם החשבון שלנו.
היכן עליי להזין את ההגדרות האלה, באיזו בחירה – VOIP או ITSP? ובכל אחת מהאפשרויות, מה עליי להזין באיזה שדה, כלומר בפרטים?
היי
בדקנו את החשבון שלך והוא מוגדר נכון.
האם אתה משתמש באפליקציה בסמארטפון?
זו שגיאה ידועה אצלם וגם אצל ספקים אחרים תחת אותה חברת־אם.
האם תוכל להזין את פרטי ה‑SIP שלהם באפליקציה כמו Zoiper ולנסות שוב?
תודה, אבל אם זו שגיאה ידועה אצלם, אז למה אתם לא מתקשרים על כך אליהם ואלינו, הלקוחות? רשמתם את Voipbuster ברשימת 15 הספקים המובילים שלכם.
אם אני עובר ל‑Zoiper, האם אני עוקף לחלוטין את Voipbuster? אם כן, איך אני משלם על השיחות?
היי
זו שגיאה ידועה רק אצלם, אנחנו שולחים את השיחות ל‑SIP URI שלהם בלי בעיות. הבעיות הן אצלם בקבלת שיחות באפליקציות הסמארטפון שלהם, לא רק מ‑flynumber אלא מכל ספק מספרים (DID) אחר.
אתה פשוט תזין את פרטי ההתחברות של Voipbuster ב‑SIP בתוך אפליקציית Zoiper, ותמשיך לשלם ל‑Voipbuster עבור השיחות היוצאות.
אם תצטרך משהו בכלל, אנא הודע לנו.
Zoiper עובד ללא דופי! הצלחתי גם לרשום את זיהוי המתקשר שלי. תודה על כל העזרה. אם רק הייתם יכולים לגרום לזה לעבוד כאפליקציית הטלפון ברירת המחדל בסמארטפון, כך שהוא ידבר עם ה‑Bluetooth של הרכב שלי, האפליקציה הזו הייתה הופכת לאלמותית!
שמח מאוד לשמוע ותודה על המשוב
זה אמור לעבוד שם גם כן בלי בעיה, קח את פרטי ה‑SIP (אותם פרטים שהזנת ב‑Zoiper) והזן אותם שם. ודא שהוא לא רשום ב‑Zoiper לפני שאתה מנסה
אם אתה נתקל במשהו בכלל, רק תודיע לנו
האם הבעיה עם VOIP Buster אי פעם נפתרה?
היי @Vernon_Crabtree
VoipBuster אמור לעבוד היטב. שמתי לב שהיסטוריית השיחות שלך (My account > call history) מציגה שיחות שנכשלו, וזה היה משום שה-FlyNumber עדיין לא היה פעיל.
אנא נסה עכשיו, והכול אמור להיות בסדר.
כמו כן, לא בטוח אם אתה משתמש באפליקציה שלהם, אך שימוש באפליקציית SIP/VoIP צד שלישי (כמו Zoiper או Groundwire) עם פרטי ה-SIP שלהם עשוי לעבוד טוב יותר, עקב מגבלה באפליקציות המובנות שלהם למובייל.