יש לי מתאם Grandstream HT702 והוא מצוין לשיחות יוצאות, אבל הוא מצלצל רק מדי פעם בשיחות SIP נכנסות דרך flynumber.
מכיוון שהוא מצלצל לפעמים, אני מניח שזה לא קשור לנתב/חומת האש – אני חושב שהבעיה היא בהגדרות של ה‑HT702… אבל לא בטוח באיזו הגדרה.
לוח ה‑PBX לפעמים מציג שהוא „לא זמין” (unreachable), אז אני לא בטוח אם אני צריך להגדיר איזשהו אות „שמירה על חיבור חי” (keep alive) או משהו דומה.
יש רעיונות?
תודה – אני אוהב מאוד את לוח ה‑PBX, אגב – מערכת נהדרת, קלה לשימוש ולהבנה.
טוב, במשך כמה שבועות נאבקתי עם זה, אבל ברגע שפרסמתי את זה, שיניתי הגדרה אחת ואני חושב שתיקנתי את זה (לפחות לעת עתה).
אני מאמין שזה היה משהו שקשור ל־“keep alive”.
דיברתי מוקדם מדי. ניסיתי שוב הבוקר והטלפון צלצל, לא ענה ועכשיו הוא בכלל לא מצלצל.
תודה על המשוב כאן @MatthewGuy, אנחנו מעריכים זאת
האם קיימת הגדרה או זמן שבו חשבון ה‑SIP פג תוקף? האם נוכל לבדוק את ההתנהגות הזו ב‑x-lite ליתר ביטחון
אולי תוכל לצלם צילום מסך של ההגדרות ולהעלות אותו (עם הסרת כל מידע רגיש)
אנא שלח גם הודעה פרטית או אימייל עם שם המשתמש או מספר ה‑FlyNumber שלך, כיוון שלא הצלחנו למצוא חשבון עם האימייל של discuss שבו השתמשת..
תודה
לעיתים קרובות השיחה עוברת ישירות לתא הקולי במקום לצלצל תחילה ל-SIP.
הנה תצורת הפורט (התמונה הייתה גדולה מדי להעלאה):
או כקובץ PDF (רב־עמודי) כאן:
תודה על העדכונים ועל העיון בזה, אשלח משהו בקרוב.
אתה יכול לנסות להגדיר NAT Traversal: Keep Alive ו‑DNS Mode: SRV
זוהי רק המלצה, ייתכן שזה יעזור לשפר את החיבור. בעיות כאלה קשות לאבחון וייתכן שהן אינן נובעות מהגדרות המכשיר, אלא מציוד/הגדרות הרשת.
בנוסף, יש כמה קודי כוכבית מעניינים במכשיר הזה
לדוגמה, ייתכן שתרצה להשתמש בקוד *79. ייתכן שתכונת ה‑DND הופעלה בטעות, מה שמונע ממך לקבל שיחות, אך זה לא ישפיע על שיחות יוצאות.
תודה
תודה על העזרה שלך. שיניתי את ההגדרות האלה ואעדכן אותך איך זה מתקדם.
אני מאוד מעריך שהקדשת זמן להתייחס לבעיות שיש לי, שהן בחומרה של צד שלישי.
מתיו
בשמחה @MatthewGuy ולנו זה לעונג
אנא הודיעו לנו אם יש משהו נוסף שנוכל לסייע בו
תודה – זה עבד טוב היום – אני הולך לנסות שוב עוד כמה פעמים השבוע כדי לוודא שהבעיה נפתרה.
בשמחה, שמח לשמוע
אנחנו מעריכים את המשוב, ותודיע לנו אם תצטרך משהו נוסף
זה עבד היטב בשבועות האחרונים – אני משתדל להתקשר מהעבודה כל יומיים בערך כדי לבצע שיחת בדיקה – וזה עבד בכל פעם.
לאחר הפסקת חשמל לקח כשעה עד שהכול הוגדר מחדש כמו שצריך, אבל חוץ מזה לא היו לי שום בעיות.
תודה על העזרה.
מתיו
מעולה, ושמחים מאוד לשמוע את זה.
מעריכים את המשוב כאן
בשמחה, @MatthewGuy, אנחנו מעריכים את העסק שלך
נשתדל גם להתייחס לשרשור הזה במקרים עתידיים.
תודה שוב