Kad būtų aiškiau, pateiksiu konkrečią situaciją:
Peradresuoti Izraelio mobilųjį numerį iš Izraelio Flynumber į JAV mobilųjį numerį. Kokia kaina? Ar ji pagrįsta JAV kainomis jūsų svetainėje, neatsižvelgiant į tai, kad Flynumber yra Izraelio?
Prieiga per skambinimo toną
Esu JAV su savo Izraelio mobiliuoju ir gaunu skambinimo toną iš savo Izraelio Flynumber ir skambinu į Izraelio mobilųjį. Kokia bus kaina?
Esu JAV su amerikietišku mobiliuoju ir gaunu skambinimo toną iš savo JAV Flynumber ir skambinu į Izraelio mobilųjį. Kokia bus kaina?
Esu JAV su Izraelio mobiliuoju ir gaunu skambinimo toną iš savo JAV Flynumber ir skambinu į Izraelio mobilųjį. Kokia bus kaina?
2: Virtual phone numbers in Israel | FlyNumber[quote=“kimmron, post:1, topic:139”]
Esu JAV su savo Izraelio mobiliuoju, gaunu skambinimo toną iš savo Izraelio Flynumber ir skambinu į mobilųjį Izraelyje. Kokia bus kaina?
[/quote]
Ar ketinate skambinti į savo Izraelio FlyNumber iš JAV telefono? Daugiau prasmės turėtų įsigyti JAV numerį, kad naudotumėtės skambinimo tono prieiga iš JAV.
Bet kuriuo atveju mokėtumėte 0,07 už minutę, kadangi skambinate į Izraelio mobilųjį telefoną (žr. tarifus)
Daugybė, daugybė ačiū. Tikiuosi, kad tai jau paskutinis kartas.
Tiesiog paprastas klausimas:
Izraelio „Flynumber“ numeris yra peradresuojamas į mano Izraelio mobilųjį telefoną kažkur Žemės planetoje.
Jau žinau, kad peradresavimo kaina yra 0,07 USD, nesvarbu, kur skambutis peradresuojamas.
Izraelio mobilusis telefonas turi tam tikrą mėnesinį planą su telefono bendrove, kuris taip pat apima tarifus už įeinančius/išeinančius skambučius, kai esu užsienyje.
Mano klausimas:
Bendras klausimas: ar yra kokių nors skambinimo/peradresavimo scenarijų su Izraelio „Flynumber“, kai esu užsienyje su savo Izraelio mobiliuoju telefonu, kai man bus taikomi Izraelio telefono bendrovės mokesčiai pagal jos tarifus už Izraelio mobiliojo telefono naudojimą užsienyje?
Konkretus scenarijus, susijęs su Bendruoju klausimu: ar man bus taikomi mokesčiai už peradresuotus skambučius iš Izraelio (įeinančius į mano Izraelio mobilųjį telefoną), kai esu užsienyje, pagal Izraelio telefono bendrovės planą už mobiliojo naudojimą užsienyje? (be papildomų 0,07 USD, kuriuos ima „Flynumber“)?
Mobiliojo ryšio bendrovė neturėtų turėti su tuo nieko bendra, jiems neturėtų būti svarbu, kas skambina į Izraelio mobilųjį
Taigi John iš JAV ir Sue iš Kinijos gali skambinti į jūsų FlyNumber ir abu tai neturės įtakos jūsų FlyNumber paskyrai ir neturėtų turėti įtakos jūsų mobiliojo ryšio tiekėjui
Nesu tikras, ar jie ima iš jūsų kokį nors mokestį už mobiliojo telefono numerio peradresavimą į vietinį Izraelio telefono numerį, bet tai mažai tikėtina – vis tiek pasitikslinčiau pas juos, nes aš tik pateikiu hipotetinius pavyzdžius
Vis tiek galbūt norėsite tai aptarti su savo tiekėju, nes visi skiriasi…
Turite paklausti savo bendrovės; jei kas nors skambina į jūsų Izraelio mobilųjį telefoną, jūs apeinate mus ir jau nuo jų priklauso, ar jie ims iš jūsų mokestį – darau prielaidą, kad jūs naudojatės tarptinklinio ryšio paslauga, jei naudojate savo Izraelio mobilųjį telefoną užsienyje
Ką jūs norite padaryti – tai gauti telefono numerį arba SIM kortelę šalyje, kurioje esate, tada peradresuoti savo FlyNumber į tą vietinį numerį (JAV, pavyzdžiui, yra 0,03). Prieš išvykdami iš Izraelio norėsite peradresuoti savo vietinį Izraelio mobilųjį telefoną į FlyNumber ir tuomet jie tikrai negalės iš jūsų imti jokio mokesčio
Jūs gautumėte skambučius į Izraelio mobilųjį telefoną į savo naują SIM JAV, pavyzdžiui, per FlyNumber ir nemokėtumėte nieko papildomai
Bet kokiu atveju pasitikrinkite su savo mobiliojo ryšio tiekėju, kad įsitikintumėte, nes mes neatsakome už jokius jų jums priskaičiuotus mokesčius