יצירת מספר מקומי אירופה-ארה״ב

שלום,

יש לי שאלה. אני גר בפולין, אירופה, ורוצה לקבל שיחות ממישהו שגר באריזונה, ארה״ב. אם אצור מספר מקומי, האם אפשר שהוא יועבר לטלפון הנייד שלי? האם זה באמת עולה ‎2.95‎$ בלי שום עמלות נסתרות? והאם אני באמת יכול ליצור חשבון בלי שום בעיות, בלי להציג מסמכים כלשהם שיראו שאני לא אזרח ארה״ב? האם האדם שמתקשר אליי רואה שאני משתמש בהפניית שיחות, או שזה בלתי מורגש לחלוטין בכל צורה שהיא?

תודה על העזרה.

זה כמעט בדיוק מה שאני עושה, רק שאני בפורטוגל במקום בפולין (אני בעצם מפנה את מספר ה‑Google Voice שלי ל‑FlyNumber שלי, שמפנה אחר כך לטלפון הסלולרי הפורטוגלי שלי).

אתה יכול לקנות מספר FlyNumber אמריקאי (2.95 לחודש) ולהגדיר אותו כך שיפנה למספר הפולני שלך.
מספר השיחה הנכנסת שתראה יהיה מספר הטלפון המקורי של המתקשר מארה״ב.

לא הייתי צריך להציג שום מסמכים כדי ליצור חשבון.

האדם שמתקשר מחייג למספר ה‑FlyNumber האמריקאי שלך, והוא לא יודע איפה אתה נמצא פיזית, לא יותר ממה שאני הייתי יודע שמישהו עם מספר סלולרי מניו יורק במקרה בחופשה באריזונה.

ודא שאתה בודק את ההבדלים בתעריפים בין הפניית שיחה לסלולרי פולני לבין קו נייח פולני.

קחי בחשבון שכדי שזה יישאר במחיר של ‎$2.95‎ ועם דקות נכנסות ללא הגבלה, תרצי לענות באמצעות אפליקציית SIP, יש הרבה אפשרויות מצוינות אם את משתמשת ב‑iPhone או בסמארטפון Android

@jk123 צודק, ולמספר בארה״ב לא נדרש שום ניירת

@jk123 צודק גם בזה.

את יכולה גם להתאים הגדרות ב‑PBX / Phone Systems כדי להעלות צליל צלצול מקומי למספר שלך.