כדי להקל אהיה ספציפי:
הפניית נייד ישראלי מ־Flynumber ישראלי למספר נייד בארה״ב. מה המחיר? האם הוא מבוסס על התעריף של ארה״ב באתר שלכם בלי קשר לכך שה־Flynumber הוא ישראלי?
גישה לצליל חיוג
אני בארה״ב עם הנייד הישראלי שלי, מקבל צליל חיוג מה־Flynumber הישראלי שלי ומתקשר לנייד בישראל. מה יהיה המחיר?
אני בארה״ב עם נייד אמריקאי, מקבל צליל חיוג מה־Flynumber האמריקאי שלי ומתקשר לנייד בישראל. מה יהיה המחיר?
אני בארה״ב עם נייד ישראלי, מקבל צליל חיוג מה־Flynumber האמריקאי שלי ומתקשר לנייד בישראל. מה יהיה המחיר?
2: Virtual phone numbers in Israel | FlyNumber[quote=“kimmron, post:1, topic:139”]
אני בארה״ב עם הנייד הישראלי שלי, מקבל צליל חיוג מה־Flynumber הישראלי שלי ומתקשר לנייד בישראל. מה יהיה המחיר?
[/quote]
האם אתה מתכוון להתקשר ל־FlyNumber הישראלי שלך מטלפון בארה״ב? יהיה הגיוני יותר לקחת מספר בארה״ב כדי להשתמש בגישת צליל החיוג מתוך ארה״ב.
בכל מקרה, תשלם 0.07 לדקה מאחר שאתה מתקשר לנייד ישראלי (ראה תעריפים)
רק שאלה פשוטה:
מספר Flynumber ישראלי מנותב לנייד הישראלי שלי שנמצא איפשהו על כדור הארץ.
אני כבר יודע שעלות ההפניית השיחה היא 0.07 דולר ארה״ב, בלי קשר לאן השיחה מנותבת.
לנייד הישראלי יש איזשהו מסלול חודשי בחברת הסלולר, שכולל גם תעריפים לשיחות נכנסות/יוצאות כשאני בחו״ל.
השאלה שלי:
שאלה כללית: האם קיימים תרחישי חיוג/הפניה עם ה‑Flynumber הישראלי, כאשר אני בחו״ל עם הנייד הישראלי שלי, שבהם אחויב על ידי חברת הסלולר הישראלית לפי התעריפים של החברה לשימוש בנייד הישראלי בחו״ל?
תרחיש ספציפי לגבי השאלה הכללית: האם אחויב על ידי חברת הסלולר הישראלית, לפי תוכנית החברה לשימוש בנייד בחו״ל, על השיחות המועברות מישראל (שיחות נכנסות לנייד הישראלי שלי) כשאני בחו״ל? (בנוסף ל‑0.07 דולר ארה״ב ש‑Flynumber גובה?)
חברת הסלולר לא אמורה להיות מעורבת בזה, ולא אמור להיות לה משנה מי מתקשר למספר הסלולרי הישראלי
אז ג’ון מארה"ב וסו מסין יכולים להתקשר ל-FlyNumber שלך ושניהם לא ישפיעו על החשבון שלך ב-FlyNumber, וגם לא אמורים להשפיע על החיוב אצל חברת הסלולר שלך
אני לא בטוח אם הם גובים ממך משהו על הפניית מספר הסלולרי למספר ישראלי מקומי, אבל זה לא סביר – בכל מקרה הייתי מאשר איתם, כי אני רק זורק כאן תרחישים היפותטיים
בכל זאת, ייתכן שתרצה לעבור על זה עם חברת הסלולר שלך כי כל חברה שונה…
את זה אתה צריך לשאול את החברה שלך; אם מישהו מתקשר למכשיר הסלולרי הישראלי שלך אתה עוקף אותנו, וזה תלוי בהם אם לחייב אותך – אני מניח שאתה ב־roaming אם אתה משתמש בסלולרי הישראלי שלך בחו"ל
מה שאתה רוצה לעשות זה להשיג מספר טלפון או כרטיס SIM במדינה המקומית שבה אתה נמצא, ואז להפנות את ה-FlyNumber שלך למספר המקומי הזה (ארה"ב היא 0.03 לדוגמה). לפני שאתה עוזב את ישראל תרצה להפנות את הסלולרי הישראלי המקומי שלך ל-FlyNumber, ובטוח שהם לא יכולים לחייב אותך על זה
כך תקבל את השיחות לסלולרי הישראלי שלך ל-SIM החדש בארה"ב, למשל, דרך FlyNumber, ולא תשלם שום דבר נוסף
בסך הכול, בדוק עם חברת הסלולר שלך כדי לוודא, כיוון שאיננו אחראים על חיובים כלשהם שהם עלולים לחייב אותך