Užklausa dėl lenkiškos virtualaus telefono numerio paslaugos

Sveiki,

Domiuosi galimybe per jūsų paslaugą gauti virtualų Lenkijos telefono numerį. Prieš tęsiant, norėčiau pasitikslinti kelis dalykus, kad įsitikinčiau, jog jis atitiks mano reikalavimus:

1. Ar numeris leis man priimti įeinančius skambučius iš Lenkijos, kai būsiu užsienyje (konkrečiai Bangladeše)?

2. Ar skambučiai gali būti nukreipiami tiesiai į mano dabartinį mobiliojo ryšio numerį Bangladeše, ar man reikės naudoti VoIP programėlę / SIP klientą?

3. Ar numeris palaiko gaunamas SMS žinutes (pvz., patvirtinimo kodams)?

4. Kokie yra mėnesiniai kaštai, įrengimo mokesčiai ir skambučių peradresavimo įkainiai (jei tokie yra)?

5. Ar yra kokių nors minimalios naudojimo apimties reikalavimų arba rizika, kad numeris bus deaktyvuotas, jei juo nebus reguliariai naudojamasi?

6. Kokius dokumentus ar patvirtinimą reikalaujate pateikti, kad būtų galima aktyvuoti Lenkijos numerį asmeniui, kuris nėra rezidentas?

Būčiau dėkingas už jūsų rekomendacijas dėl geriausio plano mano atvejui.

1 patinka

Sveiki, @AzmaeenAshraf, ir ačiū, kad parašėte.

Taip, galėsite priimti skambučius, nesvarbu, kur bebūtumėte.

Galite naudoti bet kurį variantą. Kai nukreipiate skambučius į Bangladešo telefono numerį, taikomas papildomas mokestis už minutę, o jei nukreipiate į VOIP, mokesčio už minutę nėra.

Mes turime Lenkijos 48-73 mobiliuosius numerius, kurie palaiko SMS. Esame matę tam tikros sėkmės su patvirtinimo kodais, tačiau to NEGALIME garantuoti. Įprastos SMS žinutės iš Lenkijos mobiliųjų telefonų turėtų veikti gerai.

Lenkijos mobiliojo numerio kaina yra 9,95 USD už numerį, taip pat taikomas mokesčio už minutę tarifas, jei peradresuojate į įprastą telefono numerį.

Jums tereikia mokėti mėnesinį mokestį už numerį – Lenkijos mobilieji numeriai kainuoja 9,95 USD per mėnesį. Turite maždaug 2 savaites numeriui atkurti, jei praleidžiate mokėjimą – galiausiai turėsite sumokėti ir už prarastą laiką. Daugiau informacijos apie mokėjimus ir atsiskaitymus rasite čia.

Reikalingas arba asmens tapatybės dokumentas su nuotrauka (jei registruojate kaip fizinis asmuo), arba įmonės registracijos pažymėjimas (jei numeris skirtas verslui). Abiem atvejais turėsite pateikti adresą – tai gali būti bet kuris adresas pasaulyje.

Praneškite, jei turite daugiau klausimų ar rūpesčių.