Zadál jsem údaje o své kreditní kartě a zaplatil první platbu.
Systém mě poté požádal, abych se znovu přihlásil.
Odmítl přihlášení, které jsem právě vytvořil.
Zkusil jsem resetovat heslo a zadal jsem svou adresu Gmail.
Dostal jsem zprávu, že e‑mailová adresa je „zablokovaná“. Proč? Nemám tušení.
Pokusil jsem se kontaktovat podporu. Aby bylo možné kontaktovat podporu na vašem webu, člověk se musí nejdřív přihlásit. (Člověk by se divil, jak vaše podpora vůbec může řešit problémy s přihlášením.)
Takže jste si vzali moje peníze a pak jste mě zablokovali ze systému.
Když čtu toto fórum, vidím spoustu uživatelů, kteří mají příšerné onboardingové zkušenosti. Lidi: Váš onboarding je rozbitý. To není názor. Dokládá to polovina příspěvků tady.
je mi opravdu líto, že jsi měl takovou zkušenost, a souhlasím, že onboarding potřebuje zlepšit (paradoxně je teď lepší než loni). Momentálně se pracuje na velké aktualizaci panelu/onboardingu, která to výrazně zjednoduší – dá se říct kompletní předělání. (Jednoduché přihlášení přes Google atd.)
U tvého účtu byl problém konkrétně ještě zhoršen tím, že se zdá, že jsi nikdy neklikl na odkaz v aktivačním e‑mailu, který systém odeslal – možná skončil ve spamu?
Zkontrolovali jsme logy našeho mail serveru a vidíme, že byl potvrzen jako odeslaný na tvůj e‑mail.
Každopádně jsme účet ručně aktivovali – můžeš se přihlásit s uživatelským jménem, které jsi vytvořil.
Opravdu si vážíme tvé zpětné vazby a těšíme se, až budou nové změny brzy nasazené.
Také jsme poslali e‑mail přímo ohledně zprovoznění tvého čísla.