Aš pakeičiau savo skambučių peradresavimo numerį, tačiau skambučiai nėra peradresuojami į naująjį telefoną. Skambučiai į „aklavietę“ nukreipiami į senąjį telefono numerį. Peradresavimas buvo pakeistas prieš tris dienas. Nauji skambučiai nerodomi skambučių istorijoje. Išsiunčiau tris pagalbos užklausas ir kelis kartus skambinau į JAV ir Kanados biurą, tačiau visada gaunu tik balso įrašą. Labai nusivyliau. Ar kiti yra susidūrę su ta pačia problema?
Atsiprašome, kad susiduriate su problemomis
Atidarėme jūsų PBX skydelį ir radome ten seną peradresavimo numerį
Mes jį jums pakeitėme.
Negalite peradresuoti ir į PBX, ir į „Telefono numerį“ taip, kaip buvote nustatę.
Galite tiesiog peradresuoti į PBX, o PBX skydelyje įvesti telefono numerį, į kurį peradresuoti (dirbame ties tuo, kad procesas vartotojams būtų paprastesnis)
Taip pat turėkite omenyje, kad Kosta Rikos numeriai yra unikalūs tuo, jog juos reikėtų testuoti vietoje, pačioje Kosta Rikoje. Tai nėra tiek FlyNumber problema, kiek vietinio operatoriaus problema – jie neturi tinkamų rinkimo planų visame pasaulyje.
Kartais taip nutinka ir su Salvadoro bei Tailando numeriais, tačiau dauguma mūsų numerių yra pasiekiami iš bet kurios pasaulio vietos
Jei vis dar susidursite su problemomis, prašome atsiųsti mums el. laišką arba atidaryti užklausą (ticket)
Man tai veikė, kai naudojau jūsų fiksuotojo ryšio prefiksą savo mobiliojo telefono numeriui. Taip man būtų taikomi didesni mokesčiai, bet bent jau turėčiau peradresuotą telefoną. Kadangi jūs tai pakeitėte į PBX, tai vėl neveikia. Ar tai galima išspręsti ir ar galite išsiųsti bandomąjį skambutį, kad patvirtintumėte, jog problema išspręsta?
PBX automatiškai apmokestins jus pagal telefono numerį, į kurį nukreipiate skambučius
Naudodamiesi PBX „įprastų telefono numerių“ nukreipimui, jūs nebūsite apmokestinti brangiau