Sveiki, esu naujokas VOIP/softphone pasaulyje. Man reikia nusipirkti JAV numerį ir skambinti iš savo iPhone. Kurią paslaugų teikėją rekomenduotumėte? Panašu, kad formoje pirmiausia turiu susikurti paskyrą pas teikėją, o tik tada galiu prašyti numerio, ar ne?
Galiausiai man tiesiog reikia kuo greičiau gauti šį numerį, tad tiks bet koks lengviausias variantas. Bet kokie patarimai laukiami, ačiū!
Ačiū, kad mus svarstote, @gomcdonald
Jei ieškote greičiausio ir pigiausio metodo, galite tiesiog naudoti sip2sip.info ir Zoiper (nemokama VoIP programėlė)
Nebūtinai, tai galite padaryti bet kada.
Galite pasirinkti VoIP, laukelyje „host“ įrašykite iptel.org, o „details“ – music. Taip galėsite kuo greičiau pradėti naudotis numeriu.
Netrukus turėsime savo vidinį VoIP, bet kol kas galite naudoti aukščiau paminėtą tinklaraščio įrašą; galbūt norėsite apsvarstyti mūsų telefono sistemą, bet gal šiuo metu nenorite išleisti papildomų 9,95 USD (ribotas pasiūlymas). Su ja galite naudoti nemokamą programėlę, kad greitai skambintumėte ir priimtumėte skambučius
Ačiū už atsakymą. Peržiūrėjau ir pateikiau paraišką dėl numerio, tačiau ji buvo atmesta be jokių pastabų. Kodėl taip nutiko?
Atsiprašome dėl to, matau, kad buvo išsiųstas pranešimas, paaiškinantis problemą.
Prašome pabandyti prisijungti prie paskyros be įjungto VPN – visa kita sutvarkysime mes.
Aš naudoju activecalls jau kelis mėnesius ir jis veikia daug sklandžiau nei kitos programos, kurias bandžiau anksčiau. Skambučiai greitai sujungiami, garsas aiškus ir programa neišsikrauna baterijos taip, kaip kai kurios kitos. Taip pat patiko, kaip lengvai ją buvo galima susieti su mano FlyNumber (FlyNumber). Jokie keisti nustatymai ar painūs žingsniai – viskas iškart veikė. Pabandykite, jei dar nebandėte.