Nejlepší VOIP pro hovory na iOS

Ahoj, jsem ve světě VoIP/softphonů nováček. Potřebuji si koupit americké číslo a volat z něj ze svého iPhonu. Jakého poskytovatele doporučujete? Vypadá to, že ve formuláři si musím nejdřív založit účet u poskytovatele a teprve potom žádat o číslo, je to tak?
Nakonec prostě jen potřebuju to číslo získat co nejdřív, takže beru cokoli, co je nejjednodušší. Jakákoli rada vítána, díky!

1 Líbí se

Děkujeme, že nás zvažujete, @gomcdonald

Pokud hledáte nejrychlejší a nejlevnější metodu, můžete jednoduše použít sip2sip.info a Zoiper (bezplatná VoIP aplikace)

Ne tak úplně, to můžete udělat kdykoli.

Můžete zvolit VoIP, do pole host zadejte iptel.org a do pole details zadejte music. Tím začnete používat číslo co nejdříve.

Brzy budeme mít vlastní interní VoIP, ale prozatím můžete použít blogový příspěvek, který jsem zmínil výše. Možná byste měl zvážit náš telefonní systém, ale je možné, že teď nechcete utratit navíc 9,95 USD (časově omezená nabídka). S ním můžete pomocí bezplatné aplikace rychle volat a přijímat hovory.

Děkuji za odpověď. Podal jsem žádost o číslo a byla zamítnuta bez jakýchkoli poznámek. Proč k tomu došlo?

Omlouváme se za to a vidím, že byl odeslán ticket vysvětlující problém.

Mohl byste prosím zkusit přihlášení k účtu bez zapnuté VPN? O zbytek se postaráme.

Activecalls používám už několik měsíců a funguje mnohem plynuleji než jiné služby, které jsem dříve zkoušel. Hovory se rychle spojí, zvuk je čistý a nevybíjí mi baterii jako některé jiné aplikace. Taky se mi líbilo, jak snadno se to nastavilo s mým FlyNumber. Žádná podivná nastavení nebo matoucí kroky – prostě to hned fungovalo. Určitě to zkuste, pokud jste ještě neměli příležitost.