היי, אני מעוניין להירשם למערכת הטלפוניה שלכם ורוצה לוודא שהיא תומכת באינטגרציה עם ספק SIP Trunk חיצוני.
תודה,
היי, אני מעוניין להירשם למערכת הטלפוניה שלכם ורוצה לוודא שהיא תומכת באינטגרציה עם ספק SIP Trunk חיצוני.
תודה,
היי @Odyssey,
כן, היא תומכת. תצטרך לבקש מאיתנו להפעיל את זה, משום שזה לא זמין כברירת מחדל.
מידע נוסף כאן:
מעולה, תודה על ההבהרה!
אשמח לוודא:
האם רישיון מערכת הטלפוניה שלכם מחויב לפי משתמש ו/או לפי מכשיר?
עם חשבון משתמש אחד, כמה מכשירים ניתן להשתמש בהם בו־זמנית?
מצפה לתשובתכם!
זה לפי מופע של מערכת הטלפון – כך שניתן להוסיף מספר “משתמשים”
יש מגבלה רכה של 30 מכשירים, אך אם אתה צריך יותר תוכל ליידע אותנו.
יש לנו שני מספרים (מספק צד שלישי) – אחד למשרד ואחד לנציג שנמצא במדינה אחרת ונמצא בתנועה לעיתים קרובות. הייתי רוצה לדעת האם ניתן להגדיר את שני המספרים הללו במערכת הטלפוניה שלכם, כך שכל מספר יוקצה למשתמש המתאים כפי שתואר.\n\nבנוסף, כדי להבהיר, האם נצטרך שני Trunk-ים מסוג SIP נפרדים, אחד עבור כל מספר?\n\nאני גם רוצה לוודא שההגדרה עבור שני המשתמשים תהיה נפרדת, וששיחות אליהם לא יצלצלו באופן חלופי או יגרמו לכל התנגשות.\n\nתודה על העזרה. מצפה לתשובתכם.
כן, ניתן לבצע זאת בקלות באמצעות מערכת הטלפון. אפשר להגדיר חשבון SIP עבור כל אחד מהם ולהגדיר ניתוב עצמאי לכל אחד.\n\nאפשר אפילו להגדיר מספר לשוניות סביבת עבודה (workspace) כדי לשמור על לוגיקה נפרדת לחלוטין.\n\nThe Panel | The FlyNumber Docs
היי,
מערכת הטלפון שלי כבר מוגדרת. האם תוכלו בבקשה להפעיל עבורי את פיצ’ר ה-Trunk?
תודה מראש!
היי,
כבר הגדרתי את ה-Inbound Trunk. האם תוכלו לאשר אם אני גם צריך ליצור Call Flow כדי לקבל שיחות מה-SIP Trunk? הוספתי את מספר הטלפון ויצרתי Call Flow, אבל כשאני מנסה להתקשר למספר מספק ה-Trunk, מתקבלת הודעה שהמספר אינו זמין. מה יכולה להיות הבעיה?
לאחר הגדרת ה-Inbound Trunk, שמתי לב שבפורטל של ספק ה-SIP Trunk הסטטוס הופיע כ-“Online” לזמן קצר, ואז השתנה ל-“Offline” ומאז אינני מצליח להחזיר אותו למצב Online. אני נאלץ למחוק את ה-Trunk ולהוסיף אותו מחדש כדי להחזיר אותו ל-Online, אבל אני חושש שהוא שוב יהפוך ל-Offline. האם תוכלו לעזור לי לבדוק את זה?
אני מבין שה-Trunk חייב להישאר מחובר באופן רציף כדי לשלוח ולקבל אותות שיחה. האם ייתכן שהבעיה קשורה לזמן תפוגת השרת, מרווח הרישום (registration interval) או הגדרות ה-Refresh? אם כן, האם תוכלו לספק הנחיות או ערכים מומלצים להגדרות האלה כדי לשמור על ה-Trunk רשום ויציב?
בנוסף, הוספתי מספר טלפון מספק ה-Trunk לתוך ה-PBX ויצרתי Outbound Trunk. עם זאת, המספר לא מופיע כאפשרות זמינה ביישום ה-softphone שלי. האם נדרש צעד נוסף כדי לשייך את המספר או השלוחה ל-softphone?
תודה מראש על העזרה.
תודה על המידע המפורט לגבי בעיות ההגדרה של ה־trunk שלך. התייעצתי עם הצוות הטכני שלנו לגבי המצב שלך.
הצוות שלנו בדק וגילה שלא מגיעים אותות INVITE אל ה־inbound trunk שלנו עם הדומיין שלך. הדבר מצביע על כך ששיחות מהמספר 61290982328 אינן מנותבות כראוי אל נקודת הקצה של ה־trunk שלך (XXXX.in.phone.systems) או שקיימת שגיאת הגדרה.
להלן כמה צעדים מומלצים לפתרון הבעיה:
ייתכן שכדאי לבקש מספק ה־DID שלך קובץ pcap (לכידת תעבורה – packet capture) כאשר שיחה מתחילה לכיוון ה־DID שלך ולאחר מכן מנותבת אל ה־SIP URI שניתן. זה יעזור לאבחן בדיוק באיזה שלב התקשורת נקטעת.
עדכן אותי אם אתה צריך הבהרות נוספות ו/או אם הבעיה נמשכת.
היי,
בהודעה הקודמת ציינתי שאני נתקל בבעיה במצב SIP Registration, ולכן עברתי למצב IP Authentication, שנראה שעובד. עם זאת, במצב IP Auth אין לי שם משתמש וסיסמה כדי לרשום את שערי ה-Termination (Outbound Trunk).
למרות שאני מצליח לבצע שיחות יוצאות באמצעות המספר של הצד השלישי, השיחות הללו אינן מופיעות בדוחות השיחות היוצאות של הצד השלישי. נראה שיש בעיית הגדרה או בהגדרות של ה-Outbound Trunk או ב-Outbound Rules.
האם תוכלו בבקשה להנחות אותי כיצד להגדיר נכון את ה-Outbound Trunk או את ה-Outbound Rules כדי להבטיח רישום תקין של השיחות?
תודה,
במצב IP Authentication בדרך כלל אין צורך בפרטי שם משתמש/סיסמה בהגדרת ה‑Termination Gateway. במקום זאת, ספק ה‑trunk מאמת לפי כתובת ה‑IP שלך. בהגדרות ה‑Termination Gateway ניתן להשאיר את שדות ה‑Username וה‑Password ריקים, ורק להגדיר:
סביר שהבעיה קשורה ל‑CLI (Caller ID) שנשלח לספק שלך. בדוק את הגדרת ה‑Termination Route:
אם הספק שלך מצפה שהשיחות ייצאו בפורמט מספר מסוים, ייתכן שתצטרך להגדיר SRC Rewrite Rule ב‑Termination Route כדי להבטיח שנשלח ה‑CLI הנכון.
האם תוכל לבדוק איזה CLI/מספר מקור נשלח בשיחות היוצאות שלך ולאשר שהוא תואם למה שספק הצד השלישי רשם אצלך בחשבון?
היי,
אני עושה מעקב לגבי הבעיה שהעליתי בנוגע לחיבור עם ה‑SIP trunk של צד שלישי. בעבר שלחתי לכם אימייל יחד עם קבצי ה‑PCAP גם מהצד של הספק החיצוני וגם מהצד שלנו, כפי שביקשתם.
עם זאת, עדיין לא קיבלתי מכם תגובה. האם תוכלו בבקשה לעדכן אותי אם אתם עובדים כרגע על המקרה הזה? אנחנו זקוקים לעדכון כדי שנוכל להמשיך את החקירה גם מהצד שלנו.
הנושא הזה דחוף עבורנו, מכיוון שהוא חלק מהמעבר שלנו מ‑Skype, שעומד לפוג בקרוב.
עדכון קצר: כעת אני מצליח לבצע שיחות יוצאות באמצעות המספר של הצד השלישי דרך ה‑trunk הנכון של הצד השלישי. אני רואה את לוגי השיחות היוצאות בדוח שלהם, מה שמאשר שהשיחות עוברות דרך המערכת שלהם. עם זאת, שמתי לב שגם אותן שיחות יוצאות מופיעות אצלכם ב‑Call Analytics.
האם תוכלו בבקשה לאשר ש‑Call Analytics שלכם מתעד את כל השיחות היוצאות, גם כאלה שמנותבות דרך ספקים חיצוניים? אני רק רוצה לוודא שאין שום שגיאה בהגדרות חוקי השיחות היוצאות שעלולה לגרום לכך שנחויב על אותן שיחות גם על ידכם וגם על ידי ספק הצד השלישי.
מחכה לתשובתכם.
תודה,
מתנצל על העיכוב בזה, @Odyssey, אנא צפה למייל מאיתנו בקרוב בנושא זה.