למה צריך לבחור אזור?

למה אני חייב לבחור איזשהו אזור מפולין? אני לא גר שם, אז למה??

אתם עונים לי: נכון לעכשיו, הכתובת שסיפקתם לרישום נמצאת בעיר Äänekoski, שאינה עומדת בדרישות הגאוגרפיות עבור מספר הרשום בגדנסק. מכיוון שלא נדרשים מסמכי הוכחת כתובת, הכתובת הקיימת שלכם חייבת להיות בתוך או ליד גדנסק (או בסמוך), פולין, כדי לעמוד בדרישות הרישום.

כדי להמשיך, אנא השיבו למייל זה על ידי הקלדת הכתובת המלאה שלכם הנמצאת בתוך או ליד גדנסק. זה יאפשר לנו להמשיך בתהליך הרישום ללא עיכוב.

עניתי למייל הזה פעמיים, אבל אתם לא עונים בכלל!!

היי @Hanna_Sivula,

סליחה על העיכוב כאן — הבעיה היא שפולין דורשת הוכחת כתובת (שלא סופקה).

עדכנו אותך שוב ישירות בנושא הזה.

אנא עדכני אותנו.

הכתובת שלי בפינלנד של החברה שלי היא #####, 44150 אאֶנֶקוֹסקי, פינלנד או הכתובת הביתית שלי #######, 41290 קַנְגַשׂהֶקִי, פינלנד.

היי @Hanna_Sivula

עבור מספר מקומי, למשל בוורשה, נצטרך כתובת בתוך ורשה או בסביבתה.

על פי דרישות הרישום של פולין.

עם זאת, ניתן להשיג מספר נייד פולני - 48-73 באמצעות כל כתובת מכל מקום בעולם – ותוכלי גם לקבל כאן הודעות SMS.

עם זאת, אתה יכול לקבל מספר נייד פולני - 48-73 תוך שימוש בכל כתובת בעולם – ותוכל גם לקבל כאן הודעות SMS. זה מה שאני צריך, אז מה לעשות עכשיו???

פשוט לחץ על „ביטול” מתוך החשבון שלי > ה־FlyNumbers שלי עבור ההזמנה הנוכחית ולאחר מכן לחץ על „Add FlyNumber” בזמן שאתה מחובר כדי להזמין את החדש.

אז אני מקבל את הכסף שלי בחזרה? בערך 11 אירו. אני מנסה לעשות את זה שוב.

הוספת FlyNumber אינה השירות הנכון עבורי. אני צריך מספר פולני פיזי כדי לקבל שירות שבו אפשר להשתמש רק במספר טלפון פולני, ואני חייב לקבל עליו הודעות SMS בלבד, שום דבר אחר, ללא העברת שיחות. האם יש לכם משהו שמתאים לי?

הכספים נשארים ביתרת ה־prepaid שלך וניתן להשתמש בהם להזמנות עתידיות.

אין צורך להעביר (forward) את המספר לשום מקום – אפשר להשתמש בזה:

הגדר/י את “host” ל־iptel.org ואת “user/extension” ל־music כדי לבדוק במהירות את ה־FlyNumber שלך. תשמע/י מוזיקה כשאת/ה מתקשר/ת למספר.