שלום,
אני מעוניין לקבל מספר טלפון וירטואלי פולני דרך השירות שלכם. לפני שאמשיך, ברצוני להבהיר כמה נקודות כדי לוודא שהוא מתאים לצרכים שלי:
-
האם המספר יאפשר לי לקבל שיחות נכנסות מפולין בזמן שאני נמצא בחו״ל (בפרט בבנגלדש)?
-
האם ניתן להעביר שיחות ישירות למספר הסלולרי הנוכחי שלי בבנגלדש, או שאצטרך להשתמש באפליקציית VoIP / לקוח SIP?
-
האם המספר תומך ב-SMS נכנסים (למשל, לקודי אימות)?
-
מהם העלויות החודשיות, דמי ההקמה ותעריפי העברת השיחות (אם ישנם)?
-
האם קיימים דרישות שימוש מינימליות או סיכון שהמספר יבוטל אם לא נעשה בו שימוש באופן קבוע?
-
איזה סוג של מסמכים או אימות נדרשים מכם כדי להפעיל מספר פולני עבור מי שאינו תושב?
אעריך את ההכוונה שלכם לגבי התוכנית המתאימה ביותר למקרה השימוש שלי.
היי @AzmaeenAshraf ותודה על הפוסט.
כן, תוכל לקבל שיחות לא משנה היכן אתה נמצא.
תוכל להשתמש בשניהם. כאשר מעבירים שיחות למספר טלפון בבנגלדש, יש תעריף נוסף לדקה, בעוד שאם מעבירים ל‑VOIP, אין תעריף לדקה.
יש לנו מספרי מובייל פולניים 48-73 ש־תומכים ב‑SMS. ראינו הצלחה מסוימת עם קודי אימות; עם זאת, איננו יכולים להבטיח זאת. SMS רגיל מטלפונים ניידים פולניים אמור לעבוד היטב.
מספר מובייל פולני עולה 9.95 דולר ארה״ב עבור המספר, ותעריף לדקה אם אתה מעביר למספר טלפון רגיל.
כל מה שנדרש הוא לשלם את התשלום החודשי עבור המספר – מספרי מובייל פולניים עולים 9.95 דולר ארה״ב לחודש. יש לך בערך שבועיים לשחזר מספר כאשר אתה מפספס תשלום – תצטרך לשלם עבור הזמן שאבד. מידע נוסף על תשלומים וחיוב כאן.
או תעודה מזהה עם תמונה (אם זה לשימוש אישי) או תעודת חברה (אם זה לעסק) – תצטרך לספק כתובת עבור כל אחד מהאפשרויות, וזו יכולה להיות כל כתובת בעולם.
אנא עדכן אותנו אם יש לך שאלות או חששות נוספים.