Vážně. Existuje vůbec nějaká VOIP nebo společnost s virtuálními telefonními čísly, která není úplnou ztrátou času? Proč pořád ještě čekám na telefonní číslo týden poté, co jsem zaplatil a odevzdal své dokumenty? Proč žádné z vašich „podpůrných“ kontaktních telefonních čísel nefunguje? Proč nikdo neodpovídá na můj support ticket? Myslím, že je to jen další podvod. Jak vy lidi vůbec přežíváte? Vážně. Oškubali jste mě o 40 dolarů. Dali jste si všechnu tu práci, založili web, dostali ho do Googlu a všechno ostatní kvůli ubohým 40 dolarům. I kdybyste takhle dostali 10 lidí denně, není to ani slušné živobytí. Co to sakra je?
Naprosto chápu tvoji frustraci, @smerff
Tohle vypadá na AUD, my jsme ti naúčtovali v amerických dolarech…
Měj prosím na paměti, že 10 USD šlo do předplaceného kreditu.
Jsme odkázáni na naše partnery, kteří dodávají AU čísla, nicméně tohle mělo být vyřešeno už včera. Omlouváme se, tvůj účet byl aktualizován s AU číslem (bude velmi brzy aktivní).
To nemyslíš vážně. Další den a to nejlepší, co dokážeš, je 2024-05-16 13:21:51
Ještě jednou se omlouvám za zpoždění, Simone, a tvoje nové číslo 61416923***** bude aktivní co nejdříve.
Brzy dám vědět
Nader
Je to už skoro zasranejch deset dní. Každá jedna VOIP společnost / společnost na virtuální čísla tohle dělá, táhne se to 7–10 dní a pak řekne „sorry, jen jsme od začátku kecali, tu službu neumíme poskytnout“, tak proč to kurva inzerujete, když to neumíte poskytnout?
Ahoj Simone,
ještě jednou se omlouváme za zpoždění, jsme odkázáni na naše partnery u australských mobilních čísel..
Potřebujeme mít v systému pevnou linku nebo mobilní číslo (ohledně toho jsme vám před pár dny psali e‑mailem).
Také jsme vám poslali několik možností čísel..
Děkujeme a těšíme se na vaši odpověď.