Koupil jsem si před 2 dny 3 telefonní čísla. I když jsou zaplacená, stále nejsou aktivovaná. Co se tu děje?
Ahoj @rscom
omlouváme se za zpoždění, protože vaše původní čísla byla schválena okamžitě.
Potřebujeme ještě nějaké další informace k schválení ostatních čísel. Ticket byl aktualizován a těšíme se na vaši odpověď.
Váš administrátor v tiketu odpověděl, že potřebuje informace k aktivaci JEDNOHO čísla. Co bude s těmi DALŠÍMI DVĚMA čísly? Už mám americká čísla bez problémů. Můžete tedy alespoň prozatím aktivovat ta americká čísla?
Už je to skoro týden a moje čísla jsou stále v čekání.
Vážím si vaší služby a dobrých cen, ale je tenhle byznys opravdu seriózní? Jak můžete nechat někoho čekat týden na získání pár jednoduchých čísel. To je vtip. Když si stěžuji, odpověď, kterou dostanu, je, že můj účet je zřejmě označen, protože jsem si kromě jiných legitimních čísel koupil jedno německé číslo a chybí ověřovací doklady. Je tohle opravdu seriózní? Co je tady špatně?
Po přezkoumání vašeho účtu jsme odeslali dvě newyorská čísla, která jste si objednal(a).
Ohledně německého čísla:
Stále potřebujeme další informace k vyřízení této žádosti. Pro německé číslo obvykle požadujeme:
- Doklad totožnosti s fotografií nebo výpis z obchodního rejstříku/společenskou smlouvu
- Doklad o adrese (účet/výpis/faktura, ne starší než 6 měsíců)
- Celé jméno nebo název společnosti
- Telefonní číslo
- Německou adresu pro registraci
Prosíme o zaslání těchto údajů co nejdříve.
V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte obrátit.