Mano naudojimo atvejis:
Gauti Kinijos numerį iš FlyNumber ir persiųsti jį į mano Twilio paskyrą (arba į JAV nemokamą (TOLL-FREE) numerį, arba į SIP).
Mano klausimai:
Kai kas nors Kinijoje skambina į šį Kinijos numerį (kuris persiunčia į JAV numerį arba SIP), ar jie moka vietinio skambučio tarifą, ar tarptautinį tarifą?
Jei persiunčiu į savo JAV nemokamą (TOLL-FREE) numerį, ar kaina yra fiksuota 0,01 USD/min. (pagal kainoraštį)?
Jei nustatau SIP, kad priimčiau persiųstą skambutį, ar turime mokėti papildomai?
Koks yra didžiausias vienu metu į JAV numerį persiunčiamų lygiagrečių skambučių skaičius?
Koks yra didžiausias vienu metu į SIP persiunčiamų lygiagrečių skambučių skaičius?
Ar yra kokių nors kitų kainų, be: a) mėnesinio mokesčio už Kinijos numerį, b) mokesčio už minutę už skambutį?
Prašau pranešti, kad galėčiau įvertinti, ar FlyNumber tinka mano naudojimo atvejui, ar ne.
Jie mokės tiek, kiek paprastai moka skambindami Kinijos numeriu, jiems tai yra vietinis skambutis
Taip, teisingai
Jokių papildomų mokesčių, tai būtų tik 14,95 $ per mėnesį už numerį
Vienas
Du, ir mes tikimės netolimoje ateityje įdiegti funkcijas, kurios leis pridėti daugiau kanalų
Jokių kitų mokesčių. Jei skambinate naudodami SIP (ir, pavyzdžiui, rodote Kinijos numerį), taikomas mokestis už minutę, priklausomai nuo to, kur skambinate.