הבנת מבנה העלויות

היי,
לא הצלחתי להבין את מבנה העלויות המדויק עבור מקרי השימוש שלי, למרות שאני מאמין שהם די סטנדרטיים.
אני גר בקפריסין ומחזיק בשני מספרי טלפון ניידים – אחד מקומי בקפריסין והשני מקומי בישראל.
(1) אני רוצה לקבל שיחות והודעות שנשלחות למספר הישראלי – בטלפון הקפריסאי שלי (לא באפליקציה)
(2) להתקשר למספרים ישראליים מתוך אפליקציה כאילו השיחה יוצאת מהמספר הישראלי המקומי

האם תוכלו לפרט את העלויות ומבנה העלויות עבור מקרי שימוש אלה?

תודה!

תודה ששקלת אותנו @omri.spector

המשוב מוערך. מסמכי הידע המעודכנים בדרך, הרעיון הראשוני היה להשאיר את הדברים בצורה הבסיסית ביותר – ואז המשתמשים ייצרו את מה שהם צריכים.

עם התפתחות טכנולוגיית ה-AI נוכל לעזור טוב יותר בתרחישים כאלה ואחרים.

ממה שאני מבין ייתכן שאתה מחפש לבצע ניוד (port-in) של המספר הישראלי הנוכחי שלך אלינו? (אנא שלח לנו את המספר ונוכל לאשר ניידות)

לאחר מכן נוכל להעביר את השיחות הישראליות ישירות לטלפון הנייד שלך בקפריסין, שנראה שזה עולה כ־0.03–0.05 סנט לדקה.

ההודעות יועברו לכתובת אימייל. (ללא חיוב על כך)

בשביל זה תרצה להשתמש במערכת הטלפון שלנו, וכן, תוכל להתקשר לישראל (או לכל מקום אחר) עם זיהוי המתקשר הישראלי שלך.

המספר הישראלי עולה 2.95$ לחודש ואז תעריף לדקה עבור העברה למספר טלפון רגיל או עבור שיחות יוצאות מהאפליקציה. תעריפי לדקה כאן.

אם תענה באמצעות אפליקציה במקום להעביר את המספר הישראלי למספר בקפריסין, תוכל להימנע מתעריף לדקה הזה. עבור שיחות יוצאות תמיד משלמים תעריף לדקה.

מערכת הטלפון עולה 14.95$ לחודש וזה מחיר קבוע; אפשר להוסיף עוד מספרים או משתמשים – המחיר לא ישתנה.

תוכל גם להגדיר אצלנו מספר נייד ישראלי 055 ולבדוק את כל זה לפני שתנייד בפועל את המספר הישראלי הנוכחי שלך.

מקווה שהכול ברור, אם צריך שנבהיר משהו נוסף אנא הודע לנו.

אוקיי, כדי לוודא שהבנתי נכון:\nכדי לעמוד גם ב‑1 וגם ב‑2 אני צריך:\n(א) מערכת הטלפון = ‎14.95 $ לחודש\n(ב) תשלום לפי דקה עבור שיחה נכנסת שנענית במספר הקפריסאי שלי = ‎0.05 $ לדקה\nנכון?

ו-(ג) את ‎$2.95 עבור המספר הישראלי עצמו. אתה יכול להוסיף כמה מספרים שתרצה, המחיר עבור מערכת הטלפון לא משתנה.