זקוק לפרטים על מספר וירטואלי בפיליפינים ותעריפי שיחות

היי,

אני מחפש מספר וירטואלי / מספר DID בפיליפינים וצריך לבצע ולקבל שיחות על המספר, מקושר למערכת ה‑VOIP PBX שלי. כפי שהבנתי, השיחות הנכנסות הן בחינם כאשר הן מנותבות ל‑VoIP. עם זאת, עבור שיחות יוצאות, כאשר בדקתי בדף תעריפי השיחות, אני רואה “standard”, “EU”, “local”. כאשר “standard” נבחר, אני רואה מחיר כלשהו כמו ‎$0.1635 וכו’ עבור מספר פיליפינים. אבל כשאני בוחר “Local” אני רואה ערכים ריקים בעמודת “rates” עבור הפיליפינים. ראיתי שהעלות של מספר וירטואלי היא ‎$14.95 למספר. בהתחשב בכך שהאדם הוא מקומי (מתגורר בפיליפינים) ורוצה להתקשר למספרים מקומיים בפיליפינים עצמם, האם מישהו יכול לענות / לעדכן את השאלות הבאות:

1. מספר DID אחד: ‎$14.95 למספר לחודש עם ערוצים ללא הגבלה (שיחות מקבילות ללא הגבלה)
  2. עלות שיחות נכנסות היא ‎$0 אם הן מסתיימות ב‑VoIP שלי.
  3. מה עלות השיחות היוצאות? אנא שתפו מחיר מאושר וגם על מה עליי להסתכל – “Standard” או “local” – יש קצת בלבול.
  4. האם יש חבילה של שיחות יוצאות ללא הגבלה לפיליפינים?
  5. אם אין שיחות מקבילות ללא הגבלה על מספר DID אחד, כמה שיחות מקבילות אפשריות על מספר DID / מספר וירטואלי אחד?

אעריך קבלת תשובות / עדכונים / הצעות לגבי האמור לעיל, בבקשה.

תודה על ההתעניינות שלך במספרים הווירטואליים שלנו בפיליפינים. אני צריך להבהיר כמה נקודות חשובות לגבי אופן הפעולה של מספרים אלה:

חשוב: מספרים בפיליפינים מחויבים לפי שימוש (Metered)

ל־DID בפיליפינים יש תעריף נכנס לדקה ללא קשר לאופן ההפניה שלהם — בדומה למספרי Toll-Free. התעריף הוא ‎$0.236 לדקה, גם כאשר מפנים ל־VoIP. משמעות הדבר היא ששיחות נכנסות אינן בחינם עבור מספרים בפיליפינים.

שיחות יוצאות

DID בפיליפינים אינם תומכים בשיחות יוצאות דרך FlyNumber. יהיה עליך להשתמש ב־VoIP PBX שלך לשיחות יוצאות.

תשובות לשאלותיך:

• עלות DID: נכון — ‎$14.95 לחודש לכל מספר
  • שיחות נכנסות: ‎$0.236 לדקה (מחויב לפי שימוש), ללא קשר לשיטת ההפניה
  • שיחות יוצאות: אינן זמינות עם DID בפיליפינים
  • חבילה ללא הגבלה לשיחות יוצאות: לא רלוונטית — שיחות יוצאות אינן נתמכות
  • שיחות בו-זמנית (Concurrent calls): כברירת מחדל כל מספר מגיע עם 2 ערוצים נכנסים

תוכל למצוא פרטים נוספים על תעריפים מחויבים לפי שימוש כאן: Per min rates

אם אתה צריך גם שיחות נכנסות וגם שיחות יוצאות עבור מספרים בפיליפינים, ייתכן שתרצה לשקול ניתוב שיחות נכנסות ל־VoIP PBX שלך (שבו עדיין תשלם את התעריף של ‎$0.236 לדקה עבור שיחות נכנסות), וטיפול בכל השיחות היוצאות ישירות דרך ה־PBX שלך באמצעות SIP Trunk משלך.

אם יש לך שאלות נוספות, אנא עדכן אותי!