היי. יש לי בעיה בחיוג למספרים בארה"ב עם מספר ה־Flynumber האמריקאי שלי. בכל פעם שאני מנסה לחייג עם הקידומת האמריקאית (+1), מופיעה שגיאה Problem (796).
זה קורה רק כשאני מחייג למספרים בארה"ב וקנדה (+1), אבל כשאני בודק אזורים אחרים כמו בריטניה (+44) ואוסטרליה (+61), השיחות היוצאות עובדות מצוין.
אז אני רוצה לדעת אם יש דרך שבה אוכל לחייג למספרים בארה"ב. חיוג 001-xxxx נותן את אותה הבעיה, ו־1xxxx פשוט מחייג בתוך מדינת המגורים שלי.
היי @happysoda,
אל תשתמש בסימן + כדי לבצע את השיחה.
השתמש בפורמט E.164 ללא שום קידומות (בלי 011, 00 או סימן +):
- עבור מספרים בארה״ב/קנדה: קוד מדינה (1) + קידומת אזור + מספר. לדוגמה: 19176282411
- עבור מספרים בבריטניה: קוד מדינה (44) + מספר. לדוגמה: 442036031157
תוכל לפרט על כך?
אני מבין. חייגתי שוב את המספר בלי קידומת המדינה ונראה שעכשיו אני רואה שהטלפון מצלצל. לא ידעתי שזה כל כך פשוט. חייגתי 1123456789 במקום +1123456789 או 001123456789.
אתה יכול לפרט על זה?
כנראה יצא שחייגתי מספר שגוי, וכשזה קורה מתנגן במדינה שלי מסר אוטומטי: “מספר הטלפון שחייגת שגוי.”
הדאגה היחידה שלי היא מדוע הטלפון מצלצל בלי לקבל מענה. לדוגמה, כשאני מנסה את MCI Call Connection Test (+1 800 444 4444), זה רק מצלצל בטלפון והמענה האוטומטי לא עונה לשיחה שלי. אותו דבר קורה כשאני מתקשר למספרי חינם אחרים ולשירותי לקוחות כמו Apple ו‑Amazon.
נא לחייג ללא הסימן + …
מתוך השאלות הנפוצות שלנו
באיזה פורמט חיוג עליי להשתמש לשיחות יוצאות?
השתמשו בפורמט E.164 ללא שום קידומות (ללא 011, 00 או הסימן +):
- למספרים בארה״ב/קנדה: קידומת מדינה (1) + קידומת אזור + מספר לדוגמה: 19176282411
- למספרים בבריטניה: קידומת מדינה (44) + מספר לדוגמה: 442036031157
הרגע בדקתי חיוג למספר הנ״ל עם אפליקציית מערכת הטלפון והוא התחבר.
באמת? אז אני מניח שהבעיה יכולה להיות באפליקציית MobileVoip או ב‑CheapVoipCom, משום שהטלפון פשוט מצלצל ללא סוף ולא עונה לשיחה בכלל. זה קורה כשאני מחייג 18004444444 ועוקב אחר תקן E.164.
אעדכן מאוחר יותר אחרי שאבדוק עם מספרים אמיתיים בארה״ב במקום שיחות חינם או הודעות אוטומטיות.
אה, אני מבין. הייתי תחת הרושם שאתה משתמש במערכת הטלפונים שלנו. במקרה כזה, כדאי לך לבדוק עם MobileVoip ו/או CheapVoIP, מכיוון שנראה שהם אלה שמטפלים בשיחות היוצאות שלך.
עדכן אותנו אם אתה נתקל במשהו.
עדכון: קיבלתי תגובה מתמיכת VoipCheap, והנה מה שהם אמרו:
בשל תקנות בארה״ב/קנדה, לא ניתן לנתב תעבורה מקומית דרך שערים בינלאומיים.
ניסיון לשלוח תעבורה כזו מהווה שימוש לרעה בשירותינו ועלול להוביל להשעיה או לאובדן גישה.
משמעות הדבר היא ששיחות שמקורן במספר מזוהה (caller ID) אמריקאי או קנדי אינן יכולות להסתיים במספרי טלפון בארה״ב או בקנדה באמצעות השירותים שלנו, אם כי שיחות בינלאומיות עדיין עשויות לעבוד.
למרות שאין לנו שליטה על תקנות אלה, אנו מחויבים לציית להן.
בקיצור, אינני מורשה לבצע שיחות יוצאות למספרי טלפון בארה״ב באמצעות VoipCheap ו‑MobileVoip.
בעוד שזה מסביר מדוע מספרים עם קידומת אמריקאית אינם עובדים, מתברר ש‑MobileVoip/CheapVoip אינם הפתרון המתאים עבורי.
כל מה שאני מחפש הוא דרך לקנות מספר אמריקאי מחוץ לארה״ב, שיאפשר לי לבצע ולקבל שיחות טלפון לארה״ב במחיר סביר.
תודה על המשוב כאן.
איתנו תוכל לבצע שיחות יוצאות מכל מקום באמצעות כל מכשיר/תוכנה, כך שמבחינה זו אתה מסודר.
אני מבין. בינתיים אחפש שירותים אחרים שמאפשרים לי לבצע שיחות עם מספר Flynumber. במקרה הגרוע ביותר, ייתכן שאנסה את פתרון Phone System שלכם.
אגב, הוספתי 2.95$ לחשבון הטרום־משולם שלי, אז אני תוהה למה זה עדיין במצב ממתין.