שילמתי עבור מספר נייד אוקראיני, אבל מעולם לא עבדו בו העברת SMS או VOIP.
בסופו של דבר, כשחייגתי אליו מהטלפון הסלולרי האמיתי שלי – איזשהו אדם אמיתי ענה לשיחה.
איך זה אפשרי ועל מה בעצם שילמתי?
שילמתי עבור מספר נייד אוקראיני, אבל מעולם לא עבדו בו העברת SMS או VOIP.
בסופו של דבר, כשחייגתי אליו מהטלפון הסלולרי האמיתי שלי – איזשהו אדם אמיתי ענה לשיחה.
איך זה אפשרי ועל מה בעצם שילמתי?
היי @vezdevash,
מצטערים לשמוע על כך, ואנחנו רואים שמספר אוקראינה עובד (חי).
האם ניסית להתקשר או לשלוח הודעת טקסט למספר ממפעיל אוקראיני? זו תהיה הדרך האידיאלית לבדוק זאת, כיוון שאיננו רואים את הניסיונות שלך בהיסטוריית השיחות.
החשבון שלי > היסטוריית שיחות.
נראה שמספר אוקראינה אינו בבעלות FlyNumber, מישהו ענה לשיחה כשביצעתי שיחת טקסט מהמספר האמריקאי שלי בעבודה. אני לא נמצא באוקראינה כדי לבצע שיחת בדיקה ממפעילים אוקראינים – לכן רכשתי מספר נייד אוקראיני ב‑FlyNumber. למה זה בכלל משנה מאיזה מספר אני מתקשר למספר הנייד האוקראיני שרכשתי ב‑FlyNumber?
לגבי התמיכה – פתחתי שני טיקטים + ניסיתי כמה פעמים להתקשר למספר התמיכה בארה״ב – עדיין אין שום תגובה. האם צוות התמיכה בחוץ לנצח?
מצער לשמוע, על הכרטיס האחרון שלך נענינו הרבה לפני שעברו 24 שעות.
אנחנו לא רואים את הניסיונות שלך ביומני Deakolllll, שגם אתה יכול לראות בעצמך. היסטוריית השיחות של החשבון שלי.
האם תוכל לבדוק זאת שוב מספק אחר?
בדרך כלל זה לא משנה, אך במקרה הזה, עם אוקראינה, היינו תלויים בספק/תשתית שם. לכן הצעתי לבדוק זאת מספק אוקראיני.
עם זאת, הבדיקה שלי הייתה מספק מקומי בארה״ב, ואנחנו רואים ביומנים שגיאת proxy authentication, מה שאומר שיש בעיה ביעד ההפניית השיחה.
הכרטיס שלך עודכן גם כן.
תודה, ממתינים להמשך.
בזבזתי את זמני ועדיין נתקל בהתנהגות מוזרה במספר הנייד האוקראיני שלי.
חלק מהשיחות נכנסות אליו דרך FlyNumber ומגיעות אליי.
חלק מהשיחות מגיעות לאדם לא מוכר, בהחלט בן אדם אמיתי – זה מדאיג אותי.
עוד דאגה שיש לי – משלוח ה‑SMS אף פעם לא עובד. ייתכן שה‑SMS מתקבלים אצל אותו אדם לא מוכר שהוזכר למעלה – זה נראה אפשרי.
אני מבקש להחליף את המספר הזה למספר נייד אוקראיני אחר, כך שניתוב השיחות וה‑SMS יעבוד כראוי. האם צוות התמיכה יכול לטפל בזה?
היי @vezdevash,
אישרנו שהמספר תקין.
הגדר את “host” ל־iptel.org ואת “user/extension” ל־music כדי לבדוק במהירות את ה־FlyNumber שלך. תשמע מוזיקה כשתתקשר למספר.
הרגע התקשרנו ושמענו את המוזיקה; תראה את השיחה שלנו ביומני My Account > Call History.
לגבי SMS, זה קצת יותר מסובך כיוון שבאמת צריך לבדוק את זה מקומית ממספר אוקראיני – ניסית לעשות זאת? הודע לנו אם אתה צריך עזרה בזה.