פניית טרום־מכירה לגבי ניוד מספרים בבריטניה (יציאה/כניסה)

היי,

אני שוקל להשתמש ב‑Flynumber עבור מספר נייד וירטואלי בריטי (07), וברצוני לוודא כמה פרטים טכניים לפני ההרשמה.

האם תוכלו להבהיר:

1. האם ניתן לנייד (port-in) את מספרי המובייל הווירטואליים הבריטיים שלכם (07) מספק בריטי אחר, ובהמשך לנייד אותם החוצה (port-out) אם אחליט לעבור? אם כן, מהם דמי הטיפול הרלוונטיים והאם קיימת תקופת מינימום?

2. מה הם לוחות הזמנים הטיפוסיים לניידות נכנסת ויוצאת של מספר נייד בריטי, והאם בדרך כלל קיימת השבתה (downtime) כלשהי?

3. האם קיימות אצלכם מגבלות ידועות לגבי הודעות SMS מסוג OTP / 2FA מבנקים בריטיים, מנפיקי כרטיסים, HMRC / ‏gov.uk, WhatsApp, ‏Telegram, ‏Apple, ‏Google וכו’? האם אתם חוסמים או מסננים קודי קיצור (short codes) או הודעות אימות כלשהן בטווחי המספרים הבריטיים שלכם?

4. האם המספרים הבריטיים שלכם תומכים בהפניית שיחות (call forwarding) למספרי קווי/VoIP בריטיים חיצוניים, או שכל השיחות הנכנסות חייבות להיענות באפליקציה / בדפדפן?

אני מחפש במיוחד פתרון ללא התחייבות, בתשלום לפי שימוש (pay‑as‑you‑go) או חודשי, עם חופש לנייד את המספר החוצה בעתיד. אני מסתמך במידה רבה על SMS לצורך 2FA, ולכן חשוב לי לוודא שהשירות הבריטי שלכם מתאים לכך.

תודה מראש!

היי @ojnwreivn,

תודה על הפנייה ועל ההתעניינות בנו.

ניתן לנייד מספרי מובייל בבריטניה רק מהספקים הבאים: EE, Three, Lifecycle (Three), Stour Marine ו‑Gamma. תצטרך קוד PAC מהספק הנוכחי שלך. כן, ניתן לנייד החוצה במקרה הצורך (דמי ניוד חד‑פעמיים בסך 3$).

עוד מידע על ניוד תמצא כאן.

בדרך כלל יום ועד כשבוע, תלוי במפעילים המעורבים. אין השבתה, כיוון שניתן להגדיר העברת שיחות/הגדרות לפני שהמספר מנויד במלואו—ברגע שהניוד הושלם, ההעברה/ההגדרה תעבוד.

בעוד FlyNumber תומכת ב‑SMS נכנס למספרי מובייל בבריטניה, איננו יכולים להבטיח מסירה של כל הודעות האימות, במיוחד מבנקים בריטיים, מנפיקי כרטיסים או שירותי ממשל. היכולת לקבל קודי 2FA תלויה בספק השירות השולח—חלקם עובדים באופן אמין, בעוד אחרים עשויים שלא למסור למספרים וירטואליים.

חלופה אמינה יותר: שירותים רבים מציעים “Verify by Phone Call” במקום SMS. זה עובד מצוין עם FlyNumber—עונים לשיחה, שומעים את קוד האימות ומקלידים אותו. אני ממליץ בחום להשתמש בשיטה זו כאשר היא זמינה עבור שירותים קריטיים.

תוכל למצוא פרטים נוספים על תאימות SMS כאן

כן, מספרים בריטיים תומכים בהעברת שיחות לקווי נייח בבריטניה, למספרי VoIP או למספרי מובייל. אינך מוגבל למענה באפליקציה או בדפדפן.

בהתחשב בכך שאתה מסתמך רבות על SMS 2FA לבנקאות, הייתי ממליץ לבדוק תחילה עם מנוי לחודש אחד כדי לוודא תאימות עם השירותים הספציפיים שלך לפני התחייבות לטווח ארוך. תוכל להזמין מספר מובייל בריטי 44‑7 חדש אם זה מתאים לך.

אנחנו פועלים במודל חיוב חודשי גמיש ללא חוזים ארוכי טווח.

אם יש לך שאלות או חששות נוספים, ספר לי.