היי,
אני שוקל להשתמש ב‑Flynumber עבור מספר נייד וירטואלי בריטי (07), וברצוני לוודא כמה פרטים טכניים לפני ההרשמה.
האם תוכלו להבהיר:
-
האם ניתן לנייד (port-in) את מספרי המובייל הווירטואליים הבריטיים שלכם (07) מספק בריטי אחר, ובהמשך לנייד אותם החוצה (port-out) אם אחליט לעבור? אם כן, מהם דמי הטיפול הרלוונטיים והאם קיימת תקופת מינימום?
-
מה הם לוחות הזמנים הטיפוסיים לניידות נכנסת ויוצאת של מספר נייד בריטי, והאם בדרך כלל קיימת השבתה (downtime) כלשהי?
-
האם קיימות אצלכם מגבלות ידועות לגבי הודעות SMS מסוג OTP / 2FA מבנקים בריטיים, מנפיקי כרטיסים, HMRC / gov.uk, WhatsApp, Telegram, Apple, Google וכו’? האם אתם חוסמים או מסננים קודי קיצור (short codes) או הודעות אימות כלשהן בטווחי המספרים הבריטיים שלכם?
-
האם המספרים הבריטיים שלכם תומכים בהפניית שיחות (call forwarding) למספרי קווי/VoIP בריטיים חיצוניים, או שכל השיחות הנכנסות חייבות להיענות באפליקציה / בדפדפן?
אני מחפש במיוחד פתרון ללא התחייבות, בתשלום לפי שימוש (pay‑as‑you‑go) או חודשי, עם חופש לנייד את המספר החוצה בעתיד. אני מסתמך במידה רבה על SMS לצורך 2FA, ולכן חשוב לי לוודא שהשירות הבריטי שלכם מתאים לכך.
תודה מראש!