היי - כרגע יש לי מספר אמריקאי ב-Skype שאני משתמש בו כדי לבצע ולקבל שיחות ו-SMS לארה״ב וקנדה באייפון שלי. אני רוצה לנייד (לפורט) את המספר הזה לאיזשהו שירות, וגם שתהיה לי אפשרות לבצע ולקבל שיחות ו-SMS על מספר בריטי ומספר אוסטרלי, ולכשלושה חודשים גם מספר ניו-זילנדי. אין לי VoIP. איך זה יעבוד עם FlyNumber ואילו עלויות מעורבות, בבקשה?
- ניידות מספר ה‑Skype האמריקאי שלך: אנו יכולים לנייד (לפורט) את מספר ה‑Skype האמריקאי הקיים שלך ל‑FlyNumber (פליינאמבר). תהליך ניידות המספרים בארה״ב נמשך בדרך‑כלל 2‑7 ימי עסקים. עבור הוראות מפורטות, נבקש ממך למלא טופס ניידות ולהציג עותק מחשבון/חשבונית Skype האחרונה שלך.
- מספרים בבריטניה, אוסטרליה וניו זילנד: ניתן להוסיף מספרים אלה לחשבון שלך בקלות. כל מספר עולה $2.95 לחודש. ניתן לנהל את כל המספרים מחשבון יחיד.
- יכולות SMS: FlyNumber תומכת כרגע ב‑SMS נכנס במספרים אמריקאיים (ובעוד מדינות רבות). SMS יוצא עדיין בפיתוח ויהיה זמין בקרוב.
- הוצאת וקבלת שיחות: עומדות לרשותך כמה אפשרויות:
- העברת שיחות לכל טלפון (נייד או קווי) בתעריפים לדקה
- שימוש בממשק האינטרנטי שלנו לביצוע/קבלת שיחות
- מערכת טלפוניה אופציונלית ב‑$14.95 לחודש הכוללת אפליקציה סלולרית ותכונות נוספות
מערכת הטלפוניה היא לחלוטין אופציונלית – לקוחות רבים פשוט משתמשים בהעברת שיחות לטלפונים הקיימים שלהם או בממשק האינטרנטי שלנו.
כל המספרים (ארה״ב, בריטניה, אוסטרליה וניו זילנד) עולים $2.95 לחודש כל אחד.