Sveiki, vakar sumokėjau visas savo sąskaitas, tačiau negaunu skambučių savo numeriu 1888xxxxx, jis neveikia. Prašau patikrinti, kad jis būtų atstatytas. FlyNumber naudotojo vardas: XXX
Ačiū
Sveiki, vakar sumokėjau visas savo sąskaitas, tačiau negaunu skambučių savo numeriu 1888xxxxx, jis neveikia. Prašau patikrinti, kad jis būtų atstatytas. FlyNumber naudotojo vardas: XXX
Ačiū
Sveiki, @tekness
Atsiprašome dėl susiklosčiusios situacijos, matome, kad numeris nebuvo atnaujintas po to, kai papildėte sąskaitą ir „atkūrėte“ numerį.
JAV numeris buvo „atšaukto / nutraukto“ (cancelled/terminated) statuso ilgiau nei vieną atsiskaitymo ciklą, jūsų atveju – mėnesinį. Todėl, kai atkūrėte numerį, jis vis dar turėjo galiojimo datą praeityje. Prašome pridėti dar vieną mėnesį (mano paskyra > add funds) į sąskaitą ir mes galėsime atnaujinti telefono numerį (taip pat ir telefono sistemą, kurią esate įjungę).
Esame pasirengę padėti, jei ko nors prireiktų.
Sveiki, aš esu įpratęs naudotis paslauga ir mokėti kas mėnesį. Spalio mėnesį linijos nenaudojau, todėl ji buvo sustabdyta. Lapkričio 6 d. grįžau į darbą ir todėl sumokėjau spalio sąskaitą, o po to – lapkričio sąskaitą, tai yra einamojo mėnesio. Žinant, kad dabar yra mėnesio pradžia, kaip jūs galite prašyti manęs sumokėti dar už vieną mėnesį? Tai nepriimtina. Aš jums sumokėjau už lapkričio mėnesį, gruodžio mėnesį sumokėsiu kitą mėnesį pradžioje, todėl imkitės reikiamų veiksmų ir atkurkite mano liniją.
Sveiki
Aš vis dar laukiu jūsų atsakymo, jūs pasiūlėte man nepriimtiną sprendimą. Aš sumokėjau už spalio mėnesį, o tada už lapkritį, ir jūs prašote manęs vėl mokėti už dar vieną mėnesį? Kai naudosiuosi savo linija lapkričio mėnesį, aš sumokėsiu sąskaitą už gruodžio mėnesį kito mėnesio pradžioje, tai yra gruodį. Prašau imtis reikiamų veiksmų ir atkurti mano liniją.
Sveiki vėl, @tekness
Atsiprašau dėl to, mūsų pusėje matau sinchronizavimo klaidą. Dar šiek tiek pasiaiškinsiu šią situaciją ir kuo greičiau pateiksiu naujienas.
Sveiki
Esu labai nusivylęs, jūs nuskaitėte papildomus 3 USD nuo mano balanso vien tam, kad galėtumėte atlikti testus, mano numeris vis dar neveikia ir aš su jumis jau kelis kartus susisiekiau. Jei neįmanoma atkurti to paties numerio, duokite kitą veikiantį 888. Laukiu jau 4 dienas, tai visiškai nepriimtina.