היי, אתמול שילמתי את כל החשבונות שלי אבל אני לא מקבל שיחות למספר שלי 1888xxxxx, הוא לא עובד. בבקשה בדקו שהוא שוחזר. שם משתמש ב‑FlyNumber: XXX
תודה
היי, אתמול שילמתי את כל החשבונות שלי אבל אני לא מקבל שיחות למספר שלי 1888xxxxx, הוא לא עובד. בבקשה בדקו שהוא שוחזר. שם משתמש ב‑FlyNumber: XXX
תודה
היי @tekness
מצטערים לשמוע, ואנחנו רואים שהמספר לא חודש לאחר שהוספת כספים ו"שחזרת" את המספר.
מספר ה‑USA היה במצב “מבוטל/מופסק” במשך יותר ממחזור חיוב אחד, במקרה שלך – חודשי. לכן, כשהשבת את המספר, עדיין הייתה לו תאריך תפוגה שכבר עבר. אנא הוסף עוד חודש אחד (החשבון שלי > הוספת כספים) לחשבון, ואז נוכל לחדש את מספר הטלפון (וכן את מערכת הטלפון שהפעלת).
אנחנו זמינים לכל דבר שתצטרך.
היי, אני רגיל/ה להשתמש ולשלם מדי חודש. בחודש אוקטובר לא השתמשתי בקו ולכן הוא הושעה. ב־6 בנובמבר חזרתי לעבוד ולכן שילמתי את חשבונית אוקטובר ולאחר מכן את חשבונית נובמבר, כלומר החודש הנוכחי. כידוע, אנחנו בתחילת החודש, איך אתם מבקשים ממני לשלם עוד חודש נוסף? זה בלתי מתקבל על הדעת. שילמתי לכם עבור חודש נובמבר, אשלם לכם עבור חודש דצמבר בתחילת החודש הבא, לכן עשו את הנדרש כדי לשחזר את הקו שלי.
היי
אני עדיין מחכה לתשובתך, הצעת לי פתרון שאינו מקובל. שילמתי עבור חודש אוקטובר ואז עבור נובמבר, ואתם מבקשים ממני לשלם שוב עבור חודש נוסף? כאשר אשתמש בקו שלי במהלך חודש נובמבר, אשלם את החשבון עבור חודש דצמבר בתחילת החודש הבא, כלומר בדצמבר. אנא עשו את הנדרש כדי לשחזר את הקו שלי.
היי שוב @tekness
מצטער על כך, אני רואה אצלנו שגיאת סנכרון, בודק את זה קצת יותר לעומק ואעדכן בהקדם האפשרי.
היי
אני ממש מתוסכל, הורדתם לי 3 דולר נוספים מהיתרה רק כדי שתוכלו לבצע בדיקות, המספר שלי עדיין לא עובד ופניתי אליכם כמה פעמים. אם אי אפשר לשחזר את אותו מספר, תנו לי מספר 888 אחר שעובד. אני מחכה כבר 4 ימים, זה ממש לא מקובל.