שחזור מספר – החשבון נעלם!

היי,
התקשיתי ליצור איתכם קשר בטלפון, ולכן נאלצתי לפנות כאן.

החשבון שלנו נסגר משום שהאחראי שכח שוב ושוב את הסיסמה ולא הצליח להתחבר כדי לשלם בזמן.

אני מעוניינת לשחזר את המספר שבו השתמשנו, כיוון שהוא מופיע על כל חומרי הפרסום שלנו וזה גורם לנו לאי־נוחות גדולה. יש לי גישה לכתובת האימייל שאליה היה מחובר החשבון, אבל המערכת שלכם טוענת שהחשבון לא קיים.

האם תוכלו בבקשה לעזור? תודה רבה מראש.

אנה

אנא שלחו לנו בדוא״ל את מספר FlyNumber הישן שלכם או שם המשתמש הרשום במערכת

תודה, הרגע שלחתי אימייל. בבקשה תענו!

היי חבר׳ה - שלחתי את האימייל שוב לפני 3 ימים – ועדיין אין תשובה. האם בכלל יש אפשרות לקבל תשובה? אני מנסה כבר יותר מחודש, ובינתיים מספר הטלפון לא עובד וזה גורם לבעיות. בבקשה תעזרו לי. תודה

סליחה על העיכוב בנושא הזה, אנחנו רואים עכשיו את האימייל. עדכונים משמעותיים אצלנו גרמו לעיכובים מהצד שלנו.

חזרנו למסלול ונוסיף לך חודש שירות חינם על המקרה הזה.

אנחנו בודקים את המספר הישן ונעדכן אותך בהקדם האפשרי דרך החשבון.

הצלחנו להחזיר את הישן, עדכנו אותך במייל

תודה

תודה, הרגע שלחתי את המסמכים בתשובה

היי חבר׳ה - מצטער שאני צריך להטריד אתכם כאן שוב, אבל שוב הפסקתי לקבל מכם מיילים, בדיוק כשמספר הטלפון היה אמור לחזור לפעילות בהקדם האפשרי… האם יש שוב בעיה טכנית עם המיילים? אני ממש צריך שזה יחזור לעבוד כמה שיותר מהר!
תודה

היי @aglinkina

בגלל האופי הייחודי של המקרה הזה, שבו היינו צריכים להעביר את המספר הזה לחשבון אחר, זה לקח קצת יותר זמן ממה שהיינו רוצים.

המספר אמור להופיע בחשבון שלך ממש בקרוב, וכיסינו על חשבוננו את חודש השירות הראשון.

אעדכן דרך הטיקט/האימייל בהקדם האפשרי.

תודה, אני ממש מצפה שהמספר יחזור לפעול. אני מעריך את כל העזרה שלך, ובבקשה תעדכן אותי לגבי ההתקדמות.

אנחנו מעריכים את הסבלנות שלך – המספר המקורי נמצא כעת בחשבון החדש והוא פעיל

תודה, ואנחנו כאן לכל דבר שתצטרך