רכשתי מספר טול-פרי דרום קוריאני (+82308640190), שהוגדר להעברת שיחות דרך דומיין SIP ל-Twilio עבור שיחות נכנסות. חלק ה-Twilio נבדק ועובד כראוי.
בעיה: ביצעתי שיחת בדיקה מקומית מאומתת ממספר מובייל קוריאני אמיתי (3 ניסיונות). כל שלושת הניסיונות החזירו את אותה השגיאה:
“지금 걸었던 번호는 없는 번호입니다.” (“המספר שחייגת אינו קיים.”)
אין צלצול, אין חיבור — המספר אינו ניתן לניתוב ברשת ה-PSTN הקוריאנית, אפילו בשיחה מקומית.
האם תוכלו בבקשה:
לאשר אם המספר הזה פעיל ומסופק כראוי אצל המפעיל הקוריאני?
לומר לי מהו פורמט החיוג המקומי המדויק עבורו?
אם לא ניתן להפוך אותו לנגיש באופן אמין, להמליץ איזה סוג מספר בקוריאה כן יהיה ניתן לחיוג על ידי משתמשי מובייל קוריאניים רגילים (כל המפעילים) עבור שיחות נכנסות?
אישרנו את מספר ה‑SK שלך, 82308640190, על ידי ביצוע שיחת בדיקה מתוך המדינה והתחברות מוצלחת למערכת היעד שלך, south-koreaXXXXX.sip.twilio.com.
לגבי פורמט החיוג, הדבר תלוי במידה רבה במפעיל שבאמצעותו מתבצעות השיחות. עם זאת, הפורמטים הנפוצים ביותר הם: 82308xxxxxx, +82308xxxxxx, 001182308xxxxxx, 00308xxxxxx.
תודה על אימות המספר ואישור פורמטי החיוג – זה מאוד עוזר.
מאז הפוסט המקורי שלי, העברתי את ה־endpoint שלי מ־Twilio ל־Telnyx. המספר כעת מפנה באמצעות SIP לחיבור ה־Telnyx שלי ב־call-recorder.sip.telnyx.com (באמצעות אימות לפי IP, עם כתובות ה־IP של ה־gateway שלכם ברשימת ההיתרים: 46.19.209.14, 46.19.210.14, 46.19.212.14, 46.19.213.14, 46.19.214.14, כולן על פורט 5060).
הבעיה כעת: שיחות נכנסות מוצגות כ־‘Fail / Forbidden’ בהיסטוריית השיחות שלי ב־FlyNumber כאשר הן מנותבות ל־Telnyx. אני רואה שהשיחות מגיעות ל־FlyNumber עם זיהוי המתקשר, אבל ה־SIP forward ל־Telnyx מחזיר Forbidden.
האם תוכלו בבקשה:
לבצע שוב שיחת בדיקה מקומית למספר 82308640190 עכשיו כשהוא מפנה ל־Telnyx (call-recorder.sip.telnyx.com), כדי שנוכל לאשר שההפניה עובדת מקצה לקצה?
ליידע אותי בדיוק איזה קוד תגובת SIP Telnyx מחזיר אצלכם כאשר אתם מפנים את השיחה, ומאיזו כתובת IP של ה־gateway שלכם נשלח ה־INVITE – זה יעזור לי לוודא שרשימת ההיתרים לפי IP והאימות מוגדרים נכון.
אוקיי, אנחנו מתקרבים, לפחות השיחות מגיעות למערכת שלנו.
ה־“forbidden” מספר סיפור אחר.
האם אתה בטוח ש־[email protected] הוא ה־SIP URI הנכון מטלניקס (Telnyx)?
האם ייתכן שנדרש TLS במקום ה־UDP הרגיל?
כרגע עדכנו את זה ידנית אצלנו ל־TLS, אנא נסה עכשיו. אם תשנה הגדרות כלשהן, ה־TLS יאבד, אז אנא עדכן אותנו אם צריך להפעיל אותו מחדש (אולי עם SIP URI שונה).
תודה שבדקתם עם TLS. בדקתי את החיבור שלי ב‑Telnyx והוא מוגדר ל‑UDP על פורט 5060, לא TLS – כך שהשינוי ל‑TLS לא יתאים לנקודת הקצה שלי, וסביר שזה הסיבה ששום דבר לא מתחבר כרגע.
האם תוכלו בבקשה להחזיר את ההפניה ל‑UDP על פורט 5060, עם כתובת ה‑SIP הבאה:
הוא מקבל שיחות מ‑gateway IPs שלכם (אימות IP): 46.19.209.14, 46.19.210.14, 46.19.212.14, 46.19.213.14, 46.19.214.14
לאחר שהכול יחזור ל‑UDP, תוכלו בבקשה לבצע עוד שיחת בדיקה בתוך המדינה? במקביל אני אעקוב בשידור חי אחרי הלוגים שלי ב‑Telnyx, כדי שאוכל לראות בדיוק איזה קוד תגובה Telnyx מחזיר ומאיזה gateway IP שלכם מגיע ה‑INVITE. זה יאפשר לנו לאתר במדויק את בעיית ה‑Forbidden.
בהתאם להנחיות מספק ה‑SIP שלי (Telnyx), שיניתי את הגישה שלי. במקום לבצע העברה דרך SIP/VoIP, הגדרתי כעת שהמספר בדרום קוריאה (82308640190) יעביר שיחות למספר טלפון רגיל: +1 606 393 8208 (ארה״ב).
כך השיחה מנותבת לאפליקציית ה‑Telnyx Voice API שלי, מה שפותר את הבעיה שראינו במסלול ההעברה דרך SIP.
האם תוכלו לבצע עוד שיחת בדיקה אחת בתוך המדינה למספר 82308640190, כעת שהוא מעביר למספר +1 606 393 8208? אני אעקוב בזמן אמת אחרי הלוגים שלי כדי לוודא שהשיחה מתחברת מקצה לקצה.
בנוסף, אם אתם יכולים לראות זאת אצלכם: האם השיחה למספר בארה״ב מתחברת בהצלחה, ואיזה סטטוס מופיע ביומני השיחות שלכם? תודה רבה על כל העזרה שלכם בנושא הזה!